"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Форум Бизнес на Горичка с нашето кафе Gioia - 14 май 2011 Модерен театър


Последно обновяване на информацията: 28.12.2011 г.


Мили приятели, предлагаме ви да присъствате на още едно зелено събитие – форум „Бизнес”, организиран от зеления сайт Горичка. Основните теми, които ще се разискват на форума, ще бъдат:

• Интелигентните енергийни мрежи;
• Хора, спечелили милиарди от зелен бизнес;
• Какво ново при зелените бизнес нинджи,
• Бизнес възможности в секторите на зелената икономика;
• Трансформацията, която ни води към нови начинания.

Все теми, които са особено актуални за днешния живот и за нас хората, които се борим да го направим малко по-зелен, по-здрав, жизнен и истински.

От 9 часа на 14-ти започва регистрирането на участниците, а от 10-18 часа ще се провеждат лекциите и дискусиите. Целта на тези форуми е да се съберат на едно място предприемчиви хора със свежи идеи, които да обменят опит и своите амбициозни начинания, за да се постигне напредък в изпълнението на целите, които си поставяме всички ние.

Осигурен е обяд и бар за Био напитки. Приятна музика, интелигентна атмосфера и разбира се за вашата свежа мисъл този път ще се погрижим ние с нашето ароматно органично италианско еспресо Gioia, което освен да ви освежи, ще ви донесе много позитивно настроение. Не пропускайте да го опитате докато сте там.

При предварителна регистрация получавате отстъпка в цената на билета. За нас това е една идея за хубаво прекаран и ползотворен съботен ден с чаша оригинално италианско еспресо Gioia. Ще се видим там.

Харесайте страницата ни във Facebook, за да се информирате навреме за всичките ни събития.

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получите известие лично по e-mail.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...