"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Еко подаръци за детето


Последно обновяване на информацията: 13.06.2012 г.


Купихте ли подаръците за вашите мъници или все още се чудите за оригинален, практичен и здравословен подарък, с който за пореден път да засвидетелствате вашата любов? Ние сме насреща с няколко уникални предложения за стойностни и полезни подаръци, които ще зарадват не само малките немирници, но и техните родители, които могат да отдъхнат спокойно, че са направили най-добрия избор за здравето на своите дечица.

Нека започнем с играчките, които са любимия подарък за всеки немирник. Ние ви отправяме неустоимо предложение за играчки, които развиват изобретателността на малчовците, екологично чисти са – от дърво, рециклируеми картони, изработени са от внимателно подбрани материали и бои и разбира се, децата ги обожават. Вижте ги ТУК.

Второто ни предложение е за бебешки дрешки от органичен памук, които освен изумителните модели и кройки, които са изключително красиви, са и напълно безопасни за нежната бебешка кожа, която има склонност да попива всичко и вие със сигурност не бихте искали детето ви да носи материи, които могат да причинят алергии и други неразположения. Това предложение е за отговорните родители, които четат и знаят кое е най-добро за детето им и биха избрали един такъв красив подарък, с които може да обличате вашите хубави дечица на всеки празник. Разгледайте моделите ТУК.

На трето, но не и на последно място са и нашите предложения за качествена бебешка и детска козметика, която осигурява най-нежната грижа за детската кожа. Освен чист аромат и мека на допир кожа, тази козметика е внимателно проверена, сертифицирана и e гарантирано здравословна. Защото никой от нас не иска да прави компромис със здравето на най-скъпото, което има – своите деца. Предложенията може да видите ТУК.

Но защо само за първи юни? Правете всеки ден на вашите дечица незабравим подарък, като им дарявайте своето внимание, любов, а защо не и по някое здравословно подаръче. Ние сме насреща.

Снимка:
Collaborative advocacy

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...