"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ навърши годинка!
Приятели, подкрепете ни!
За да бъдем още по-добри…


Последно обновяване на информацията: 21.02.2011 г.


Скъпи Приятели,

Мина година от както стартирахме ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ. За този кратък период ние работихме неуморно, следвайки идеите си за здравословен начин на живот и желанието си да правим добро за себе си и за хората около нас.

И тъй като имаме предишен опит с работа в едни не толкова здравословни индустрии, именно ние сме хората, които сега най-добре оценяваме възможността да се занимаваме всеки ден с нещо толкова благородно, добро и полезно за абсолютно всички хора.

За първата си година работа успяхме да реализираме магазин за здравословни и био стоки, който предлага вече над 3000 артикула. На практика това е магазинът с най-голям избор на подобни продукти в България. Типично за нашия магазин е, че ние предлагаме не само скъпи вносни био-продукти, но също и голям брой български продукти на изгодни цени, които същевременно са напълно здравословни.

Сертифицираният ни медицински център вече работи с над 30 уважавани специалисти, които на практика покриват всички най-често срещани заболявания в България. Водещите ни лекари Д-р Любен Грънчаров и д-р Владимир Шишков помагат всекидневно на хора, които желаят да променят начина си на живот и лошите навици и да заживеят здравословно, следвайки индивидуално изготвените им програми. За компаниите, които ценят служителите си, ние предлагаме и качествени услуги по Трудова медицина.

Отделът Внос и дистрибуция представлява в България 8 реномирани световни бранда, предлагащи здравословни и био стоки. Вече почти година търгуваме на едро с над 100 био и здравословни артикула, които зареждаме в над 50 магазина и търговски обекти в цялата страна.

Започнахме и собствено производство на здравословни храни – хляб и питки по традиционна рецепта, овесено-ръжени бисквити по наша рецепта, както и бонобни от нахут „Ладду”по стара индийска рецепта. Дори засадихме и прибрахме първата си реколта екологично чисти картофи и моркови от собствената ни нива в Самоков.

Развихме и интернет портал за здравословен начин на живот, където можете да прочетете нашите статии по темата, както и всичките ни авторски рецепти за здравословни ястия, приготвени от членовете на нашия екип.

В движение и с помощта на нашите безценни приятели организирахме кетъринг със здравословни ястия и напитки за няколко важни събития на наши клиенти.

Към нашата кауза се присъединиха и партньорите ни от фитнес „Галерия”, в непосредствена близост до магазина и медицинския ни център. Към здравословната ни група наскоро се включи и Детската градина за здравословна грижа, която приехме с много радостни емоции.

Сайтът ни беше разгледан от над 200 000 уникални посетители. Над 2000 души се абонираха за нашия седмичен бюлетин с всичко ново от ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, а почти 4000 станаха нашите приятели във фейсбук профила ни.

Имаме много идеи, много интересни нови неща, свързани със здравословния начин на живот, които скоро ще видите. Не изменяме на основните си принципи да бъдем прагматични, да приемаме хората около нас такива каквито са и да дадем по нещо добро на всеки, според това колко здравословно самият той иска да живее. Никога не забравяме къде живеем, какви са времената и от къде сме тръгнали.

Преди година започнахме с много ентусиазъм, а днес виждаме, че имаме дори още повече от него. Това е заради куража, който всички вие ни дадохте с подкрепата си и разбирането. Вие ни уверявате всеки ден, че сме полезни и нужни за вас и близките ви, а това е безценно!

Благодарим ви от сърце за тази подкрепа! Ако наистина харесвате нас и това, което правим, молим да продължавате да ни подкрепяте, защото така ще ни помогнете да станем още по-добри!

ЕТО НЯКОЛКО МАЛКИ И ЛЕСНИ НЕЩА, КОИТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА НАС, ЗА ДА НИ ПОДКРЕПИТЕ:

• Станете наш почитател във Facebook и предложете на всички ваши приятели да станат наши почитатели. По този начин ще поддържате постоянна връзка с нас.

• Абонирайте се за седмичния ни бюлетин. Предложете и на вашите приятели да се абонират. Така ще получавате всичко най-ново около ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ директно на електронната си поща.

• Ако харесате статия или продукт от нашия сайт, ползвайте функцията „Изпрати на приятел”, за да ни препоръчате и на близките си. Можете и да гласувате за нас в любимата ви социална мрежа, ползвайки съответните бутони в горната и долната част на всяка страница.

• Коментирайте интересните статии и продукти от нашия сайт от функцията „Коментари” под статията.

• Участвайте редовно в нашите анкети и допитвания, които ще намерите в сайта ни. Те ще ни помогнат да научим повече за нагласите на нашите клиенти и приятели.

Пишете ни какво мислите за нас и за това, което правим. Дайте ни и идеи, и насоки за това, което ви интересува и желаете да намерите при нас.

• Подарете здраве на близките си за празника! Изберете ваучер ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ с отстъпка, който можете да подарите на близък човек, вместо стандартен подарък. Вашият приятел ще може сам да си избере здравословни стоки и продукти от нашия магазин, които са му нужни.

• Станете редовен клиент на нашия магазин. Ако по принцип пазарувате био, здравословни или диетични продукти, при нас ще намерите най-богатия избор на такива продукти в България (над 3000 артикула). Пазарувайки от нашия магазин вие ще получите най-добрата цена, а в същото време ще ни подкрепите! Можете да поръчвате и он-лайн.

• Ако сте собственик или мениджър на фирма, избрете качествените услуги на нашата Служба по трудова медицина. В случай, че сте служител в компания, можете да се заинтересувате какви услуги по трудова медицина ви осигурява вашият работодател и да му предложите да сключи договор с нас. Това е задължителна услуга за всички компании в България, а избирайки нас, вие ще получите услуги на най-високо ниво за вас и вашите служители, като същевременно ще ни подпрепите.

• Правете си редовните профилактични прегледи на общото здравословно състояние поне веднъж годишно, а препоръчително на всеки 6 месеца. Ползвайте качествените услуги на нашия медицински център, консултирайте се с нашите опитни специалисти. Така ще предпазите себе си и ще подпомогнете ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ.

Светът около всички нас се променя бързо и ние сме готови да бъдем по-добри.
А вие готовите ли сте?

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...