"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Organix – здравословното начало за вашите деца


Последно обновяване на информацията: 30.07.2013 г.


Неведнъж сме говорили по темата „Здравословното хранене на нашите деца“, уверявайки се, че това е от съществено значение за здравето на нашите малки съкровища, като същевременно им показваме първите стъпки в един по-здравословен начин на живот, толкова важен особено в нашето съвремие, когато сме заляти от разнообразие от вредни храни, които е повече от желателно да се опитваме да избягваме. Хубавата новина е, че днес имаме право и възможност да избираме. Вижте какво открихме за вас и вашите мъници – едно здравословно, хранително и вкусно начало за вашето дете, гарантирано от храните Organix.

Детските храни с марка Оrganix започват да се предлагат на английския пазар през 1992г. в подкрепа на родителите, в желанието им да изградят правилни хранителни навици у децата си още в най-ранна възраст. Към момента Оrganix са едни от най-предпочитаните бебешки храни в Европа и света. Подчинени на мотото No Junk Promise, всички храни Оrganix са абсолютно натурални, съставени от органични продукти, без добавени консерванти, аромати и оцветители и без излишните сол и захар. В същото време са запазени всички витамини и минерали, така важни за детския организъм. Притежават сертификат за органичен произход на продуктите и съставките, според стандартите на Organic Soil Association, Великобритания – най-високият стандарт в Европа. Предлагат се в пълния им асортимент – каши, плодови пюрета и десерти, зеленчукови и месни пюрета и ястия, детски сухари, бисквити, мюсли барове и сокове.

В подкрепа на основната си мисия английската компания Оrganix основава и Фондация Organix, чийто фонд се използва за проекти, изследващи връзката между качеството на храната и детското здраве и чиято цел е подобряване на храната, която ядат децата ни.

Продуктите Оrganix са предназначени за бебета и подрастващи. Различните хранителни възможности и нужди на детето, продиктувани от неговата възраст, определят трите основни етапа в храните Оrganix – за деца, навършили 4, 7 и 12 месеца.

Goodies е серията храни на Оrganix, създадени за деца над 1 година. Четири години подред те печелят наградата Mother and baby за най-добра детска храна. Печен снакс, пълнозърнести бисквити, мюсли барчета и сокове - разгледайте цялото разнообразие Organix, което избрахме да заредим и в нашия он-лайн магазин "Здравословен Живот".

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...