"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Нов партньор на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ в лицето на здравно осигурителна компания "България Здраве"


Последно обновяване на информацията: 31.03.2011 г.


Щастливи сме да съобщим, че от петък 18.03.2011г. имаме нов партньор в лицето на Здравно осигурителна компания „България Здраве”.

Какво означава това?

От днес всеки, който има доброволно осигуряване в „България здраве” ще може да се възползва от нашите услуги. Осигурителната компания покрива разходите за преглед, изследвания и лечение, в зависимост от пакета, който клиентът е избрал.

Можете да се възползвате, както от нашите уникални услуги: пълна оздравителна програма и изготвяне на диетично меню, така и при възникване на здравословен проблем ще бъдете прегледани от съответния специалист. Нашите специалисти поемат прегледите в общо 15 области, които покрива осигуровката, между които и двама хабилитирани специалисти от специалност Диетология, Хомеопатия и Вирусология. (Вижте списък и график на приемното време по-долу).

Какви са предимствата?

Ще получите лично отношение в една приятна среда, напълно различна от болничната атмосфера. Ще бъдете прегледани и изследвани с уникална апаратура, специално разработена за максимална прецизност на резултатите. Прегледите и консултациите обхващат всички аспекти на здравето, както физически, така и психически. При изготвяне на пълна оздравителна програма, ще ви бъде изготвено здравословно меню, оптимален режим на почивка и движение, препоръки за подходящи хранителни добавки и хигиена. При необходимост, ще ви бъдат назначени допълнителни изследвания или бъдете насочени към съответния специалист.

Ние постоянно разгръщаме набора от предлагани услуги. Предлагаме ви списък на областите, които покриваме към момента и график на специалистите. За всеки от тях има и свободен прием, като заплащането е за сметка на клиента. Вижтe списък и приемно време на специалистите ТУК.

Очаквайте по-подробна информация относно доброволното здравно осигуряване, което предлага ЗОК "България здраве" в нашия портал. За да сключите договор, посетете сайта на Здравноосигурителна компания България здраве.

Харесайте страницата ни във
Facebook, за да се информирате навреме за всички новости.

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате информация лично по e-mail.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...