"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Да посрещнем пролетта с Био козметика за цялото семейство


Последно обновяване на информацията: 26.02.2012 г.


Зимата е към края си и e време да освободим красивите си коси изпод шапките и да облечем по-отворените блузи. Как се грижите вие за кожата и косата си и готови ли сте да посрещнете пролетта с изобилие от възхитени погледи, насочени към вас?

Без оглед на възраст, без значение дали сте на път или сте в собствената баня, вече може да се радвате на промоционалните цени на една от най-качествените Био козметики на нашия пазар - SANTE. Нашето изключително предложение важи до края на месец февруари и включва шампоан, душ-гел, течен сапун и крем за ръце от серията Family XL на био козметиката за цялото семейство SANTE. Всеки закупен през февруари продукт от серията Family XL е с отстъпка 10% + подарък шампоан гинко 50 мл. Открива ви се много изгодна възможност да поглезите вашата кожа и коса на промоционални цени, без компромис за здравето и с грижа за околната среда.

Изключително добре приетите в Испания и Франция продукти от серията Family XL са оценени вече и в България. Клиентите купуват и по-големите опаковки от 500 и 950 мл. Защото са удобни и са за цялото семейство! И цената не е проблем: 950 мл. се предлагат само за 27.99 лева. Без това да е за сметка на качеството, разбира се. В продуктите е включена и ценната и новаторска за козметиката съставка – годжи бери. Два вида шампоан – био портокал и кокос; био гинко и маслина, два вида душ гел – био кокос и ванилия; био ананас и лимон – най-доброто на най-добра цена в 4 различни размера. Кремът за ръце е също в две удобни опаковки – малка за път от 30 мл. и по-голяма от 100 мл. И е с 95% био съставки от ший, камелия, годжи, зехтин, кокосово масло, ший, зелен чай. Течният сапун е с дълготраен аромат от био портокал и лимон, а включения сок от био алое прави ръцете меки и нежни.

Всички продукти от SANTE Family XL са с модерен еко дизайн и опаковка, която може да се рециклира. Без допълнителни опаковки и кутии. С два био сертификата NaTrue и BDIH!

Хипоалергични изкусителни аромати и нежна грижа от природата. И това, ако не ви е достатъчно… Ние вече пробвахме продуктите и смятаме да ги направим неизменна част от нашата козметика. На вас оставяме да направите своя избор. Тези продукти са особено подходящи за празничните месеци, когато всеки има нужда от добра идея за качествен и стойностен подарък. Добрата новина е, че опаковките са в семеен размер и когато подарите такъв подарък на член от вашето семейство, ще остане и за вас. Вижте цялото разнообразие и изберете ТУК.





Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...