"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
Product Image thumb
Product Image thumb
Product Image thumb

Изчерпана наличност

Вертикална пресоваща сокоизтисквачка Omega VRT 352F

660.00 лв.

Търговска марка: Omega
Разфасовка: 5.4 кг.
Производител: Omega Juicer, САЩ
Произход: Южна Корея

С обороти от невероятните само 75 об./мин, Omega VRT 352 F е сред най добрите "дъвчещи" сокоизтисквачки с вертикален вал, което означава, че благодарение на иновативната си технология на сокоизвличане, Omega VRT 352 F успява да смели и да изцеди всяка капка от всеки продукт.

С технологията на бавното смилане не позволява навлизането и насищането с кислород в сока, неговото окисляване и унищожаването на много ценни съставки, още преди да ги извлечете. Освен окисляването, от друга страна се избягва загряването, поради липса на високо триене и обороти, което също допринася за запазването на полезните съставки в сока. Чрез бавното смилане и изцеждане всички необходими и важни за организма съставки се запазват в сока, като по този начин Вие и Вашите близки можете да се насладите пълноценно и здравословно на всяка следваща напитка.

Освен запазването на ценните за организма съставки, друг полезен ефект от иновативната технология за извличате на сок от Omega е и значителното удължаване на времето за съхранение на сока до цели 72 часа на съхраняване в подходящите за това условия. Чрез чаша прясно и правилно изцеден сок, Вие ще получите ценни за организма съставки, които се усвоят значително по-лесно и бързо от организма под формата на сок. Освен това така не натоварвате стомаха си с огромно количество плодове, които трябва да консумирате, за да си набавите необходимото количество полезни съставки, които концентрирано се намират в чаша сок.

Важни са и материалите, от които е изработена корейската сокоизтисквачка с американски бранд. При Omega се използва специална ULTEM пластмаса, която е абсолютно безвредна и същевременно много здрава като материал, изцяло без бисфеноли (аll BPA free).

Оскъдните метални части (в случая най-вече цедката) са изработени от медицинска неръждаема стомана. Причината за използване предимно на пластмаси с уникални качества за направата на Omega се крие в това, че те са изключително здрави от една страна, а от друга, че при контакт на плодовете и зеленчуците с метал за по-дълго време се получава окисляване, при което се губят част от полезните съставки на сока.

Аксесоари:

- Кана за сок
- Контейнер за пулпа
- Цедка за фино изцеждане, изработена от материала Ultem®
- Цедка за грубо изцеждане, с по-големи отвори
- Четка за почистване
- Бутало
- Цедка за допълнително прецеждане
- Упътване на Английски език

Характеристики:

- С тапичка на отвора за сок
- Размери: 402 x 250 x 173 mm
- Цвят: бял, червен или сребрист
- Скорост на въртене: 75 об./мин.
- Мощност: 150W, с редуктор за многократно усилване на мощността, еквивалент на 2 конски сили!!!
- Дължина на кабела: 1.5 м
- Всички части в допир с храната са без бисфенол А (BPA Free)!
- Гаранция: 2 годиниОще продукти от този щанд:

Сокоизстисквачка двувалова Vidia VTG-001
Сокоизстисквачка с голям отвор Omega MMV-702S
Блендер с вакуум Vidia BL-001
Дехидратор с 5 тавички Excalibur ECB52B

На вашето внимание: