"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
Product Image thumb
Product Image thumb
Product Image thumb
Product Image thumb

Сокоизстисквачка двувалова Vidia VTG-001

889.00 лв.

Търговска марка: Vidia
Разфасовка: 8.5 кг.
Производител: Vidia, Чехия
Произход: Южна Корея

Сокоизстискването вече е на друго ниво с двуваловата сокоизстисквачка Vidia Twin Gear Juicer. Двата вала раздробяват, смачкват и изстискват продуктите, за да освободят богат на вкус, плътен и наситен с хранителни вещества и минерали сок. Със сокоизстисквачката Vidia VTG-001 ще получите възможно най-висок добив на сок от единица продукти в сравнение с друга едновалова, центрофужна или пресоваща машина. А с регулатора за налягане вие контролирате количеството целулоза във вашия сок. Колкото е по-затегнат регулатора, толкова повече се повишава налягането и добивът на сок расте. Но с богатите на целулозни влакна храни трябва да се подхожда внимателно, тъй като отпадъка ще трябва все пак да се изхвърля от някъде.

Vidia VTG-001 използва технология с три етапа на извличане на сок от плодовете и зеленчуците. Два вала, въртящи се в противоположна посока един към друг, смилат и изстискват ефективно сок от всички видове продукти с ниска скорост на въртене от 160 об/мин. Този процес допринася за ниските нива на окисление, което запазва всички хранителни вещества, ензими и витамини, необходими на вашето тяло. Пресоващата технология с два вала е най-съвършената досега за екстракция на сокове.

Двуваловата пресоваща технология е чудесна за получаване на максимален добив от голямо разнообразие от продукти, включително листни зеленчуци, кореноплодни зеленчуци и твърди ябълки. Двуваловите сокоизстисквачки са особено подходящи за цедене на сок от традиционно трудни съставки като пшеничена трева, кълнове, подправки и билки.

Повечето сокоизстисквачки се предлагат само с една приставка за сок. Vidia VTG-001 включва три приставки, които ви дават възможност да обработвате по-широк спектър от продукти. Фината цедка (приставка) е най-подходяща за твърди продукти като моркови, цвекло и твърди ябълки. Едрата цедка има по-големи отвори, създавайки по-малко налягане и е подходяща за по-меки или по-влакнести продукти като ананас, праскови и други зрели плодове. Хомогенизиращата приставка няма дупки, тя позволява да раздробявате (хомогенизирате) съставките. С нея може да направите пюрета, фъстъчена паста, хумус и плодово сорбе от замразени плодове.

Основни функции:

- Двойни зъбни колела от неръждаема стомана и тефлонова пластмаса.
- Висок добив на сок.
- Фин сок за коктейли от кореноплодни, зеленолистни и твърди продукти.
- Нектарест сок от по-меки продукти.
- Хомогенизираща приставка за ядкова паста, сосове, бебешки пюрета, сорбета и сладолед.
- Регулируем контрол на налягането за максимален добив.
- Сок от моркови и ябълки до листни зеленчуци.
- Специалист по пшеничена трева.
- Можете да правите ядкови млека.
- Включва както пластмасово, така и дървено бутало.

Характеристики:

Цвят: червен
Скорост: 160 об./мин.
Мощност: 150W
Размери: 410 х 310 х 280 мм
Гаранция: 2 годиниОще продукти от този щанд:

Пресоваща сокоизстисквачка Omega 8228
Хлебопекарна Sana Bread Maker Standard
Цитруспреса с активен капак Espressions
Преса за масла Yoda Classic

На вашето внимание: