"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

Екстракт от коприва ARIES 250 мл.

23.00 лв.

Съдържание: 95,2% на 3% воден екстракт от билка коприва (Urtica dioica) и 4,8% самостоятелно приготвен на 25% алкохолен екстракт от кресон (Nasturtium officinalis). Екстрактът от кресон допълва ефекта от коприва.
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 250 мл.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия

Екстрактът от коприва поддържа собствената защита на растението срещу листни въшки и други смучещи насекоми. Домашният градинар е спестен от приготвянето на екстракта, без да се налага да се отказва от добре познатите хубави преживявания с този стар домашен лек.

- Поддържа защитата на растенията срещу листни въшки и други смучещи насекоми
- Произведен в съответствие с препоръките на ръководствата за био градинарство и дългогодишен опит в градинарството
- Спестява самопроизводството на този добре познат домашен лек

Около 10-14 дни от началото на вегетацията до есента на всички зелени части на дървета, храсти, зеленчуци и др., както на открито, така и в оранжерия. Не пръскайте на слънчева светлина.

Количество за приложение:
Концентратът се разрежда 2 - 5% с вода (20 - 50 мл. на литър вода) и се напръсква върху растението с фина пръскачка или с ръчна или напорна пръскачка и влажна струя. Увеличете концентрацията до 8% (80 мл./л. вода) само в изключителни случаи.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Екстракт от хвощ ARIES 250 мл.
В промоция
Хомеопатични капки за растения Спешна помощ ARIES 30 мл.
Течен био тор за домати ARIES 250 мл.
Хомеопатичен елексир за растения ARIES 500 мл.

На вашето внимание:

Супа от лапад с ориз и лимон

Кухня и рецепти / Супи

Несъмнено едно от най-полезните неща през пролетта това са - лапад и коприва. Лападът съдържа желязо и хлорофил. Той е многогодишно растение от семейство Лападови и се отглежда като листен зеленчук. Разпространен е навсякъде в Европа. Историята на лапада датира от античността, когато чрез него римските войски открили спасение от жаждата по време на военен поход. Необходими съставки: - сок от лимон на вкус - 200 гр. ориз - листа от лапад (или...

Пълнозърнест кръмбъл с ябълки и сливи

Кухня и рецепти / Десерти

Необходими съставки: За пълнежа: - 400 гр. твърди ябълки и сливи - пюре от ябълки и сливи - 75 гр. от кафява тръстикова захар Alce Nero - 2 лъжици царевично брашно - 1 с.л. лимонов сок Alce Nero За кръмбъла: - 185 гр. от Био Пълнозърнесто пшенично брашно Alce Nero 1 кг. - 175 гр. студено масло на кубчета - 100 гр. бадемово брашно - 85 гр. кафява тръстикова захар Alce Nero - 1 чаена лъжичка екстракт от ванилия - щипка сол Начин...

Кокосови сурови топчета

Кухня и рецепти / Десерти

Необходими съставки: - 1 1/2 чаши неподсладени кокосови стърготини - 2 с.л. кокосов крем (ако нямате това, не се притеснявайте! просто добавете още кокосови стърготини) - 3 супени лъжици кокосов сироп, сироп от фурми или друг полезен подсладител, който имате - 1 ч.л. екстракт от ванилия - 1 ч.л. лимонови кори - 1 ч.л. бадемово мляко - щипка сол - допълнително кокосови стърготини за овалване Начин на приготвяне: 1. Поставете всичките...