"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Тинктура Здраво сърце Lidia Pharma 100 мл.

7.00 лв.

Съдържание: 1 мл. тинктура съдържа: Алкохолно-воден екстракт със съдържание на алкохол (етанол) 10%, съответстващ на: 50 mg глог (Crataegus), 50 mg валериана (Valeriana officinalis), 50 mg жълт кантарион (Hypericum perforatum), 50 mg лайка (Flores Chamomillae).
Търговска марка: Lidia Pharma
Разфасовка: 100 мл.
Производител: Апи Органик ООД
Произход: България

Тинктура Здраво сърце на водно-алкохолен разтвор е без добавки, оцветители и консерванти. Благоприятства работата на сърдечно-съдовата система.

Препоръчителна дневна доза: 20 капки (1 мл.) до 3 пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл. хладка вода.

Противопоказания: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не се препоръчва за лица под 18 години. Да не се приема при алергия към някоя от съставките. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригиналната опаковка на сухо място.







Още продукти от този щанд:

Растителен пробиотик ПроВиотик Кардио (ProViotic) 10 таблетки

На вашето внимание:

Петел с кисело зеле и ориз

Кухня и рецепти / Основни ястия

Послучай Петльовден, денят на спасението, оцеляването и съхраняването на мъжката сила, по традиция се готви петел с кисело зеле и ориз. Традиционната рецепта леко видоизменям с цел да бъде максимално здравословна. Месото и оризът по принцип не са препоръчителна комбинация, според правилата на здравословното хранене, но аз съм на мнение, че отвреме-навреме (веднъж месечно:) тези правила може да не се спазват стриктно. И така ето рецептата за здравословно...