"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
В промоция

Антиоксидантен комплекс (qProtect) Calivita

30.50лв.27.45 лв.

Намаление с 3.05 лв.


Съдържание: 60 mg Витамин C
50 mg Листа от Гинко Билоба
10 mg Витамин E
1.8 mg Бета-каротин
20 µg Селен
Неактивни съставки: Вещества от естествен произход: стабилизатори (калциев карбонат, микрокристална целулоза), антикоагулиращи агенти (стеаринова киселина, силициев диоксид), пълнител (натрий кроскармелоза), глазиращи агенти (талк, фармацефтична глазура).
Търговска марка: Calivita
Опаковка: контейнер
Разфасовка: 90 таблетки
Производител: CaliVita International
Произход: САЩ

Един мощен и модерен антиоксидант. Компонентите в него дейтват синергично, увеличавайки ефекта от въздейстието му. Съдържащ екстракт от Гинко Билоба в чудесна пропорция.

Основната съставка на формулата е Гинко билоба, който е най-древното дърво в историята на Земята. Известно е, че освен неговите антиоксидантни свойства, то благоприятно влияе на функцията на тялото по много други начини. Формулата съдържа полезни витамини и микроелементи.

Обикновено всички атоми са сдвоени електрони около ядрото. Нашите естествени метаболитни процеси да причинят някои от тези атоми да загуби един електрон, което води до силно нестабилни частици, наречен свободен радикал. Свободните радикали, ще се опитате да решите неестествено състояние на свободен електрон от кражба на електрон от друга нормална атом. Това води до верижна реакция на свободните радикали творение, че с течение на времето вреди на клетките на тялото. Този процес се нарича окисляване, и много учени считат окислително увреждане на клетките, причинени от свободните радикали може да бъде една от основните причини за метаболитен влошаване, която идва с остаряването.

По 2-4 таблетки дневно.Още продукти от този щанд:

Веникал Herba Medica
Диабекс (При повишена кръвна захар) Herba Medica
Ферментирал дроб на риба треска с масло Blue Ice Royal Blend Green Pasture 240 мл.
Омега 3 Рибено масло (Omega 3 - Codliver Oil) Sanct Bernhard

На вашето внимание: