"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Фертил Си Ем (FertileCM)

52.00 лв.

Съдържание: на 3 капсули (дневна доза): Витамин С (аскорбинова киселина) 100 mg, Калций (от коралов калций) 51,6 mg.
Патентована смес, съдържаща: L-аргинин, N-ацетилцистеин, екстракт от гроздови семкии Lactobacillus Acidophilus 10 млрд - 1610 mg.
Помощни вещества: пълнители - растителна целулоза, микрокристална целулоза; втвърдител - силициев двуокис; антислепващ агент - магнезиев стеарат.
Търговска марка: Fairhaven Health
Опаковка: контейнер
Разфасовка: 90 капсули
Производител: Fairhaven Health
Произход: САЩ

FertileCM е балансирана формула, която спомага за производството на един от ключовите фактори за зачеване - благоприятния фертилен цервикален мукус. По този начин FertileCM се противопоставя на един от най-често срещаните проблеми при жени желаещи да заченат - недостатъчно количество цервикален мукус или „враждебен” цервикален мукус, което може да възпрепятства нормалното придвижване на сперматозоидите. Съставките на FertileCM способстват също така за формирането на маточна лигавица, подходяща за имплантирането на оплодената яйцеклетка.

Овулацията играе централна роля за успешно забременяване, като хранителна среда, която предпазва сперматозоидите и улеснява тяхното придвижване. Цервикалният мукус при жената търпи промени в хода не цикъла - обемът и консистенцията му през първата половина на цикъла се различават от тези в периода около овулацията. За да настъпи оплождане е необходимо сперматозоидите да преплуват през цервикса и маточната кухина и да достигнат до фалопиевите тръби. Съставките на FertileCM спомагат за производството на фертилен цервикален мукус с благоприятен състав и количество, с подходящо pH и консистенция, създавйки подходящи условия за забременяване.

Имплантацията (прикрепянето на ембриона към маточната лигавица) настъпва около 7-10 дена след овулацията и сигнализира за началото на първият етъп от бременността. Успешната имплантация изисква здрава маточна лигавица, с подходяща дебелина и добре кръвоснабдена. Установено е, че увеличавайки маточния кръвоток, FertileCM повишава ендометриалната секреция и подготвя маточната лигавица за имплантция на оплодената яйцеклетка.

Задълбочени проучвания подсказват, че FertileCM, осигурявайки ключов прекурсор - L-Arginine - за продукцията на азотен окис, увеличава дилатацията на съдовете и повишава кръвотока. Може да бъде приеман едновременно с FertilAid за жени.

По 3 капсули дневно разделени на дози с храната. За максимален ефект, пийте поне по 1,9 л. вода на ден. Спрете го при установяване на бременност. Ако приемате медикамент за стимулиране на фертилността, се консултирайте с лекар преди да започнете да го вземате.Още продукти от този щанд:

Грижа за простатата (Prostate Care) Organic India
Максимум Простата (Maximum Prostate) Supplement Spot
FertyBiotic за мъже
Акти Сао Палмето (Akti Saw Palmetto) Life in Supplements

На вашето внимание: