"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Жив лактобацилус ацидофилус с клей (Acidophilus) CaliVita

61.00 лв.

Съдържание: 2 милиарда Жив лактобацилус ацидофилус
100 mg Клей от семена на Plantago Ovata /живовляк
Неактивни съставки: Вещества с естествен произход: оризово брашно (пълнител), желатин (желиращ агент), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат).
Търговска марка: CaliVita
Опаковка: контейнер
Разфасовка: 100 капсули
Производител: CaliVita International
Произход: САЩ

Acidophilus съдържа също фибри от семена на псилиум. Тези фибри могат да ферментират в дебелото черво, подпомагайки функционирането на полезните бактерии, населяващи тази част от храносмилателната ни система.

При лечение с антибиотици се получава нежелан ефект. Антибиотиците възпрепятстват развитието на бактериите, но в това число и на полезните или казано по друг начин, антибиотиците унищожават нормалната чревна флора. В резултат на това могат да се създадат подходящи условия за възникване на различни патогени и съпровождаща антибиотичното лечение диария. За да се възстанови и запази нормалната бактериална флора, т.е. увредената от антибиотика чревна флора отново да е способна да функционира, трябва да се приемат полезните бактерии Acidophilus.

По 1-2 капсули дневно, или по предписание. За деца дозата е по-малка.Още продукти от този щанд:

Пробиотик с бактерии от зелев сок (ProViotic) 60 растителни капсули
Хеликобактер (Helicobacter) ProViotic 10 растителни таблетки
Пробиотик и инулин (AC Zymes Plus) CaliVita
Куркума (Curcuma Pro) CaliVita

На вашето внимание:

Пробиотичен дип с кашу

Кухня и рецепти / Пастети, каши и пюрета

Вчера си направих този много вкусен дип с кашу, който реших да обогатя с пробиотици. Те са необходими за организма, когато сте се подложили на антибиотично лечение, когато имате затруднено храносмилане, страдате от констипация или кандида. Те: • предотвратяват растежа на гъбички и вредни бактерии; • поддържат химичния и хормоналния баланс в тялото; • произвеждат В витамини и особено В 12; • подпомагат храносмилателната система и правилното функциониране...