"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Формула за стимулиране хормона на растежа (Power Booster) CaliVita

67.70 лв.

Съдържание: 133 mg L-Аргинин, 100 mg L-Лизин, 100 mg L-Глутамин, 83 mg Екстракт от бакла, 66.66 mg L-Орнитин, 61 mg Лецитин, 40 mg Витамин C, 33.33 mg GABA (гама-амино-маслена киселина), 16.66 mg L-Глицин, 2 mg Витамин B6 4 µg Хром пиколинат.
Неактивни съставки: *Вещества с растителен произход: дикалциев фосфат (микрогранулат), микрокристална целулоза (стабилизатор), стеаринова киселина (емулгатор), магнезиев стеарат (антислепващ агент).
Търговска марка: CaliVita
Опаковка: контейнер
Разфасовка: 90 таблетки
Производител: CaliVita
Произход: САЩ

След 25-30 годишна възраст отделянето на хормона на растежа (HGH) рязко спада. Натрупаният опит потвърждава нежеланите ефекти от прием на синтетичен HGH.

В някои случаи последиците са по-лоши от тези, предизвикани от анаболните хормони. За да се избегнат всякакви странични ефекти е разработена формулата Power Booster. Това е съвременен, контролиран продукт, създаден по естествен начин, чиито активни съставки стимулират физиологичните механизми на секрецията на хормона на растежа и неговото въздействие върху периферните тъкани с благоприятен ефект, съответстващ на потребностите на организма.

Формулата съдържа аминокиселините аргинин и орнитин (2:1), глицин, лизин и глутамин, гама-амино-мастна киселина (ГАМК), които действат синергично с витамин В6, витамин С, хром-хелатом, лецитин и екстракт от Бакла (Fava, Vitia Faba Major), чрез приемa на които организмът ни ще се обогати с необходимите активни съставки, които по естествен начин ще стимулират вътрешното производство на HGH до ниво, характерно за по-младия организъм.

По 3 таблетки дневно, на гладно, 1 час преди лягане или по лекарско предписание. За спортисти: 2 пъти на ден след тренировка или по лекарско преди.

ВНИМАНИЕ!
Продуктът трябва да се взема винаги на празен стомах! Не се препоръчва на страдащи от хормонални нарушения и болни от захарна болест (HGH повишава нивото на захарта в кръвта!) Продуктът не се препоръчва на лица под 25 години, с нормален ръст, без лекарско предписание.Още продукти от този щанд:

Аргинин (Arginine Plus) CaliVita
Лизин с витамин C (L-Lysine Plus) CaliVita
За регенерация на клетките (Culevit) CaliVita

На вашето внимание:

Блат за пица с кокосово брашно

Кухня и рецепти / Здравословни хлябове

Кокосът е познат от векове, но едва наскоро придобива силна популярност в медиите. Доказани са много негови ползи за здравето, в това число помощ при отслабване и стимулиране на обмяната на веществата. Насладете се на всички здравословни качества на кокоса в комбинация с приятно кулинарно задоволство за сетивата, като приготвите този вкусен блат за пица. Съставки: • ¼ чаша кокосово масло • ¼ чаша + 2 с.л. кокосово брашно • 3 яйца • 1...

Една бисквитена история без глутен и захар

Кухня и рецепти / Десерти

Казват “Внимавай какво си пожелаваш”. И ние послушно клюмаме с глава, но не знам дали внимаваме… Едно време като учех икономика за един семестър, ни казваха, че в цената на даден продукт не влизат само разходите, ами влизат и пропуснатите ползи. Тогава ми беше малко абсурдно да приема това за вярно, защото все пак- не можеш да правиш две неща едновременно. Пък дори ако ги правиш, пак имаш пропуснати ползи от нещо трето… Т.е. ако Цанко накара...

Как да си направим органична жива салата за по-малко от левче?

Кухня и рецепти / Салати

Отговорът е много лесен! Разбира се, става въпрос за салата с кълнове и поници, които може да си отгледате вкъщи. Само от 3 с.л. семенца може да си направите жива салата. Кълновете са идеални за зимния сезон, когато няма изобилие от органични зеленолистни или са много скъпи, а зимните зеленчуци доста често застояват по рафтовете на магазините, при което голяма част от хранителни вещества се губят. Кълновете също така са и икономични ако сте на ограничен...