"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

БИО Почистващ препарат за тоалетна Лимонена трева AlmaWIn 750 мл.

11.90 лв.

Съдържание: < 5% нейонни повърхностно активни вещества (захароидни повърхностно активни вещества), анионни повърхностно активни вещества (растителни мастни алкохолни сулфати), парфюм (натурално етерично масло от лимонова трева*), цитрал, гераниол. Допълнителни съставки: вода, млечна киселина, натриев цитрат, ксантанова гума, лимонена киселина.
* от биологично сертифицирано земеделие.
100% от всички съставки са от естествен произход.
Търговска марка: AlmaWIn
Разфасовка: 750 мл.
Производител: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecogarantie, Vegan

Почистващият препарат за тоалетна Лимонена трева на AlmaWin мощно отстранява упорити замърсявания като варовик, котлен камък от урина и отлагания, като същевременно осигурява свеж аромат на лимон в банята.

Този продукт е еко-сертифициран, силно биоразградим концентрат. Внимателно подбраните естествени суровини са от растителен произход. Препаратът за почистване на тоалетна е дерматологично тестван. Това гарантира добра съвместимост с кожата. Рециклируемите опаковки и използването на сертифицирани от FSC картонени кутии са стандартни.

Почистващият препарат за тоалетна Лимонена трева на AlmaWin е сертифициран от Ecogarantie и Vegan Society.

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ
За нормално почистване на тоалетна, напръскайте пестеливо с извитата бутилка под ръба на тоалетната, оставете да действа, изчеткайте и изплакнете. При силно замърсяване и котлен камък от урина, оставете да действа една нощ и изплакнете на следващия ден.

Режим на действие:
Хигиенично почистване и ефективно намаляване на микробите на санитарни помещения. Препаратът за почистване на тоалетна осигурява летен свеж аромат на лимон.

Приложение:
За хигиенично почистване на тоалетни чинии и писоари.

СЪВЕТ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА
За да ограничите въздействието върху околната среда, спазвайте препоръчаните дозировки за употреба.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.







Още продукти от този щанд:

БИО Препарат за почистване на канали ARIES 250 мл.
ЕКО Препарат за почистване на прозорци и стъкло Klar 5л.
ЕКО Универсален почистващ препарат Klar 500 мл.
ЕКО Портокалово масло Ултра силно AlmaWin 125 мл.

На вашето внимание:

Спагети със сушени домати, спанак и риган

Кухня и рецепти / Основни ястия

След големи празници като Коледа и Нова Година, когато по традиция се консумират огромни количества месо, аз Ви препоръчвам да починете поне седмица, без да консумирате месни ястия. Добре би било да консумирате растителни храни, като сменяте плодове, зърнени, бобени растения и сурови ядки и всякакви техни производни. Ето една подходяща рецепта, с която можете да стартирате едноседмичната си очистваща програма. Много добре се забавлявам, когато...

Шаран и лаврак с моркови, целина и подправки

Кухня и рецепти / Основни ястия

И тъй, улисан в отговаряне на поздравителни есемеси и обаждания по случай празника Никулден, аз започвам да приготвям рибата за имения ден. По традиция се яде шаран, въпреки, че тази риба не е една от най-вкусните с натрапчивия си дъх на тиня. Няма как, ще се яде и днес шаран. Все пак предвидливо съм купил и филе от лаврак, което ще приготвя също, в случай, че моите хора не харесат шаранчето. И шаранът ми е във вид на голямо (уж) обезкостено филе....