"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

БИО Дезинфекциращ препарат - пулверизатор Sonett 500 мл.

19.50 лв.

Съдържание: растителен алкохол (етанол), етерични масла от салвия и лавандула* (съдържа линалол*), завихрена вода.
* от контролирани биологични насаждения.
Търговска марка: Sonett
Опаковка: пулверизатор
Разфасовка: 500 мл.
Производител: Sonett GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Eco Garantie

Sonett е един от пионерите в производството на екологични перилни и почистващи препарати. Днес продуктите на Sonett се предлагат в почти всички европейски страни.

Всички суровини, които се използват в продуктите са биоразградими, не съдържат ензими, тензиди на петролна основа, алергени, синтетични ароматизатори, оцветители, консерванти, оптчини избелители, генно-инженерни техники и нанотехнологии. Всички масла и етерични масла се добиват от 100% контролирани биодинамични и биологични насаждения.

Изцяло растително средство за дезинфекция на всякакъв вид алкохолоустойчиви повърхности и уреди. С помощта на комбинацията от алкохол и етерични масла се унищожават гъбички, бактерии (салмонели и колибактерии), както и всички вируси (HBV, HCV, HIV, Herpes Simplex и човешките и животински вируси, в това число H1N1 и H5N1).

Употреба: препаратът се напръсква директно върху повърхността или се нанася с помощта на напоена с препарата кърпа. Оставя се действа 2 минути, при необходимост се изплаква.

pH 8-9







Още продукти от този щанд:

БИО Препарат за почистване на канали ARIES 250 мл.
ЕКО Препарат за почистване на прозорци и стъкло Klar 5л.
ЕКО Универсален почистващ препарат Klar 500 мл.
ЕКО Портокалово масло Ултра силно AlmaWin 125 мл.

На вашето внимание:

Спагети със сушени домати, спанак и риган

Кухня и рецепти / Основни ястия

След големи празници като Коледа и Нова Година, когато по традиция се консумират огромни количества месо, аз Ви препоръчвам да починете поне седмица, без да консумирате месни ястия. Добре би било да консумирате растителни храни, като сменяте плодове, зърнени, бобени растения и сурови ядки и всякакви техни производни. Ето една подходяща рецепта, с която можете да стартирате едноседмичната си очистваща програма. Много добре се забавлявам, когато...