"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
В промоция

ЕКО Сапун Алепо с кал от Мъртво море Douce Nature 100 гр.

8.85лв.6.64 лв.

Намаление с 2.21 лв.


Съдържание: Sodium Olivade, Aqua (water), Dead sea Mud, Sodium Laureate, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide. Активни съставки: зехтин, кал от Мъртво море (10,7%), лаврово (дафиново) масло, вода, сода.
Търговска марка: Douce Nature
Разфасовка: 100 гр.
Производител: Ekibio Groupe, Франция
Произход: Сирия

Сапунът с кал от Мъртво море е 100% на растителна основа. Произведен е по традиционен метод на базата на зехтин и масло от лаврово дърво. Много е нежен и се използва, както за тяло, така и за лице.

Сапунът Алепо се произвежда по същия процес в продължение на няколко века в Алепо: бавно готвене в меден казан и само на базата на естествени съставки, зехтин Extra Virgin и дафиново (лаврово) масло. Нарязани на ръка, оттук и неправилната му форма.

Характеристики:

- Много мек сапун с ексфолиращ ефект
- Перфектен за ръце и тяло
- Почиства кожата и регенерира клетките
- Препоръчва се за грижа за суха и деликатна кожа и е известен за лечение на екзема и пърхот.
- 100% натурален, на растителна основа
- Без боядисване, синтетичен аромат или консервант
- Омекотяващо и антисептично действие
- Предпазва от акари
- Без химическа сода
- Без животински мазнини

Зехтинът измива, омекотява и подхранва кожата, без да я изсушава или дразни, докато маслото от дафиново масло възстановява защитния хидролипиден филм върху кожата и има антисептично и дезинфектантно действие.

Всяка партида сапун се анализира систематично в лабораторията на Университета в Алепо. Съответства на спецификациите „Защитено наименование за произход“, издадени от сирийското Министерство на икономиката. Гаранция без EDTA и без добавено палмово масло. Не е тестван върху животни.

Douce Nature предлага широка гама от продукти за ежедневна грижа за цялото семейство. Брандът носи етикета Ecocert, който е най-строгият, както и етикета на Cosmebio. Сериозна алтернатива на конвенционалните продукти за лична грижа, тя е изпълнена със същността на природата.

Произведено във Франция, в лаборатория с дългогодишен ангажимент за екологично и устойчиво развитие, Douce Nature използва опаковки, направени от естествени PE, гарантирано без бисфенол А (BPA Free); от картон или от царевично нишесте.







Още продукти от този щанд:

Нов продукт
БИО Лосион за тяло с органичен ананас и лимон Family Sante 500 мл.
Нов продукт
БИО Душ-гел за тяло с органичен кокос и ванилия Family Sante 500 мл.
Нов продукт
БИО Душ-гел за тяло с органичен ананас и лимон Family Sante 500 мл.
Автобронзираща пяна SOLIS Instant Weekend Tan Cocosolis 200 мл.

На вашето внимание:

Домашна сусамова халва

Кухня и рецепти / Десерти

Сусамовата халва е популярна на Балканите, Близкия изток и други райони около Средиземно море. Основните съставки са сусамово масло или паста (наречена "тахан"), и захар, глюкоза или мед. Когато правите домашна халва, може да контролирате количеството и вида на подсладителите, за разлика от закупената в магазина, която съдържа много рафинирана захар. Смело експериментирайте с разнообразни ядки, подправки, плодове и др. Съставки: 1/2 чаша суров...