"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

БИО Душ-гел с лимонена трева Douce Nature 1л.

33.50 лв.

Съдържание: Aqua, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Lauryl Glucoside, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Lactic Acid, Cymbopogon Citratus Oil*, Citral, Parfum, Caramel, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Geran Linalool, Sodium Hydroxide.
* продукт на биологично земеделие.
99% от всички съставки са с естествен произход.
10% от всички съставки са от биологично земеделие.
Производител: Ekibio Groupe
Произход: Франция
Разфасовка: 1л.
Сертифициращ орган: Ecocert, Cosmebio
Търговска марка: Douce Nature

Семейният душ-гел се състои от овлажняващ и защитен ефект на алое вера. Нежна почистваща основа на базата на кокос, палма, слънчоглед и овес. Успокояващ ефект с ароматна композиция от 100% чисти и естествени етерични масла, включително ефект на релаксация от лимоновата трева. Концентрирана формула, базирана на растителни активни съставки. Без сулфати, парабени, PEG, EDTA, синтетични багрила, животински продукти. Без тестове върху животни. Дерматологично тестван. За цялото семейство и за всички видове кожа, дори деликатна. Предназначен за възрастни и деца над 3 години.

Douce Nature предлага широка гама от продукти за ежедневна грижа за цялото семейство. Брандът носи етикета Ecocert, който е най-строгият, както и етикета на Cosmebio. Сериозна алтернатива на конвенционалните продукти за лична грижа, тя е изпълнена със същността на природата.

Произведено във Франция, в лаборатория с дългогодишен ангажимент за екологично и устойчиво развитие, Douce Nature използва опаковки, направени от естествени PE, гарантирано без бисфенол А (BPA Free); от картон или от царевично нишесте.







Още продукти от този щанд:

Автобронзираща пяна SOLIS Instant Weekend Tan Cocosolis 200 мл.
Ексфолираща ръкавица Cocosolis Exfoliating Mitt
Ръкавица за нанасяне на автобронзираща пяна Cocosolis Self-tanning Mitt
Автобронзираща пяна SOLIS Dark Cocosolis Self-tanning Foam 200 мл.

На вашето внимание:

Шаран и лаврак с моркови, целина и подправки

Кухня и рецепти / Основни ястия

И тъй, улисан в отговаряне на поздравителни есемеси и обаждания по случай празника Никулден, аз започвам да приготвям рибата за имения ден. По традиция се яде шаран, въпреки, че тази риба не е една от най-вкусните с натрапчивия си дъх на тиня. Няма как, ще се яде и днес шаран. Все пак предвидливо съм купил и филе от лаврак, което ще приготвя също, в случай, че моите хора не харесат шаранчето. И шаранът ми е във вид на голямо (уж) обезкостено филе....