"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

БИО Млечен шоколад с лешници Alce Nero 100 гр.

8.70 лв.

Съдържание: тръстикова захар* (31%), цели ЛЕШНИЦИ* (23%), какаово масло*, пълномаслено МЛЯКО на прах* (17%), какаова паста*, ванилия от шушулки*. Мин. 36% какао. Може да съдържа следи от бадеми. Не съдържа соев лецитин. Без глутен.
* от контролирано биологично земеделие. FairТrade.
Съдържа следните алергенни съставки: лешници и мляко
Търговска марка: Alce Nero
Производител: Alce Nero S.p.A., Италия
Произход: Перу
Разфасовка: 100 гр.
Хранителни стойности: за 100 гр.
Калоричност 2490 kJ / 598 kcal
Мазнини 44,00 g, от които наситени мастни киселини 19,00 g
Въглехидрати 40,00 g, от които захари 38,00 g
Фибри 3,00 g
Протеин 9,00 g
Сол 0,17 g
Сертифициращ орган: IT-BIO-009

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН

В органичния млечен шоколад на Alce Nero с лешници богатият вкус на какаото се смесва с кремообразността на млякото и хрупкавостта на цели лешници.

Какаото, използвано за шоколада, е сертифицирано за FairTrade и идва от Латинска Америка, където се отглежда от групи фермери, включително членове на кооперацията Norandino в Перу, които се стремят всеки ден да отглеждат и трансформират своите селскостопански продукти, като същевременно зачитат качеството на продукцията и чистота и демократично насърчаване на социална и екологична устойчивост в техните общности.

Млечният шоколад на Alce Nero с лешници е направен от органична тръстикова захар и не съдържа соев лецитин.

Alce Nero са биологични фермери и преработватели, които работят от 1978 г. за производство на вкусна храна, резултат от земеделски практики, които зачитат земята и нейното плодородие. Събираме повече от 1000 фермери в Италия и над 10 000 малки семейни ферми в Централна и Южна Америка.

Повече от 40 години избираме биологично земеделие, поддържайки деликатния баланс между нашия завод и неговите обитатели: ето защо решихме да произвеждаме храни, които са полезни и за двете. Продукти, произведени от съставки, отгледани без използване на синтетични химикали, благодарение на най-съвременните агрономически възможности, с изключително уважение към земята и хората, които я обработват.







Още продукти от този щанд:

БИО Млечен шоколад Alce Nero 100 гр.
БИО Тъмен шоколад 75% какао Alce Nero 100 гр.

На вашето внимание:

Бърз десерт с тиква и чиа

Кухня и рецепти / Бърз десерт с тиква и чиа

В сезона на толкова полезен плод-зеленчук, като тиквата не можем да не ви предложим един много лесен и интересен десерт с нея. Тя има високо съдържание на каротиноиди и също така е нискокалорична, което я прави подходяща за диети и различни хранителни режими. Тя е богат източник на витамини от групата Б, калий, протеини, желязо. Необходими продукти: - около 500 гр. сварена или печена тиква - 1 бр. черен шоколад без захар - 1 с.л. чиа семена -...

Красива празнична салата с нар и рукола

Кухня и рецепти / Салати

Тази салата се приготвя бързо и лесно. Освен това може да се направи в различни варианти за празничните вечери. Необходими продукти: - зелена салата - може рукола, спанак, микс от зелени салати - нар - авокадо - дресинг - чери домати или сушени домати - по желание може да се добавят сирена или колбаси Начин на приготвяне : Ще ви е необходима плоска чиния, за да оформите салатата, като празничен венец. След това просто подредете...

Мини фритата мъфини

Кухня и рецепти / Предястия

Тези мини фритата мъфини са моето решение за бърза закуска -директно за взимане. Друг вариант са - бананов хляб, пудинг с чиа, бързи бисквитки за закуска ... Но понякога предпочитаме по-пикантна и солена закуска. Тогава правя тези мини мъфини, които и децатавзимат за училище. Могат да се консумират директно извадени от фурната или да бъдат съхранени в хладилник за няколко дни. Необходими продукти: Яйцата и копъра са една от любимите ми комбинации,...