"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Статия "Баничка на диета" от Ирина Ценкова и Люба Йорданова, в-к "Капитал"

Медиите за ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ: Вестник "Капитал", Брой 49, 11 декември 2009 г.

В статията си журналистките от един от най-уважаваните български седмичници, разсъждават върху теми свързани с храненето на днешния българин, както и с последните тенденции в храненто на нашето общество.
Значително място в статията е отделено на мнения изразени от собственика на ЗДРАВОСЛВЕН ЖИВОТ Никола Стоянов, който споделя, че именно промяната в мисленето е най-важният, но и най-трудният етап от пътя към по-прецизното хранене. "Заради културата и манталитета, по икономически причини трудно ще се преодолее кухнята, с която сме свикнали, хората не могат да се надмогнат навиците, освен това човек, който се чувства доволен от себе си и начина си на живот, също трудно би могъл да приеме промяната".
Млади, образовани, културни, възпитани, работещи в динамични компании, подложени на стрес, обядващи на крак, хора, които до голяма степен са узрели за идеята, така си представя Никола Стоянов почитателите на здравословното хранене и магазините за диетични и биопродукти.
Никола Стоянов изтъква, че в началото е започнал бизнеса на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ по емоционални подбуди, а не толкова с идеята за някаква печалба.

Прочетете цялата статия...

Статия във в-к ''Капитал''