"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
В промоция

Блокчета от кедрово дърво против молци ARIES 4 бр.

19.99лв.14.99 лв.

Намаление с 5.00 лв.


Съдържание: кедрово блокче. Ароматна защита: компостируем органичен филм
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 4 x 26 гр.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия

С приятния си аромат дървесината на атлаския кедър (Cedrus atlantica) предпазва естествения текстил в гардероба и чекмеджетата от молци и други подобни по напълно естествен начин.

- Ароматни блокове от кедрово дърво от горите на Тоскана
- Дарява спокойствие и благополучие с приятен аромат
- Предпазва естествения текстил от молци и други
- Обработено с любов и опаковано от нас в Долна Саксония

Приложение:
Просто поставете блокчетата с аромат на кедрово дърво в гардероба или между дрехите. Препоръчваме да използвате един ароматен блок за всеки 1 м² пространство.

Съвет: Просто шлайфайте ароматните блокове с шкурка от време на време, за да активирате отново аромата!

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

4 смутита за всеки сезон

Кухня и рецепти / Напитки

Смутитата са навсякъде: в мола, ресторантите за бързо хранене, кафенетата. Но в повечето случаи те трябва да носят името плодови млечни шейкове, които са пълни със захар, замразено кисело мляко, дори сладолед. Правилно приготвеното смути съдържа големи количества плодове и зеленчуци в една компактна и много вкусна напитка. Когато приготвяте смутито опитайте да използвате най-пресните органични съставки от градината или от пазара на земеделските производители....

'Пържени' картофи

Кухня и рецепти / Основни ястия

Продукти: • ½ кг. пресни картофи • студенопресован зехтин • 1 лимон • ½ връзка копър • диетична сол • протеиново блокче от соя „Тофу” Тази рецепта е за тези от вас, които са свикнали с апетитните пържени картофки и техния незаменим вкус. Предлагам ви един здравословен начин да приготвите любимото си ястие. Пресните картофки нарязвам на шайби с дебелина около ½ см. Колкото са по-тънки, толкова по-бързо и по-добре ще се опекат....