"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

БИО Клечки за уши Douce Nature 200 бр.

5.45 лв.

Съдържание: памук*, хартиени пръчки.
* от контролирано биологично земеделие.
100% от влакната идват от биологично земеделие.
Производител: Ekibio Groupe
Произход: Франция
Разфасовка: 200 бр.
Сертифициращ орган: Ecocert, Cosmebio
Търговска марка: Douce Nature

За почистване на външния слухов канал с грижа и мекота, особено при деца. Може да се използват за прилагане или отстраняване на грим. Памукът не е избелван с хлор, а с водороден пероксид.

Douce Nature предлага широка гама от продукти за ежедневна грижа за цялото семейство. Брандът носи етикета Ecocert, който е най-строгият, както и етикета на Cosmebio. Сериозна алтернатива на конвенционалните продукти за лична грижа, тя е изпълнена със същността на природата.

Произведено във Франция, в лаборатория с дългогодишен ангажимент за екологично и устойчиво развитие, Douce Nature използва опаковки, направени от естествени PE, гарантирано без бисфенол А (BPA Free); от картон или от царевично нишесте.







Още продукти от този щанд:

Гел за зъби за ежедневна употреба с витамин В12 без флуорид SANTE 75 мл.
БИО Паста за зъби за ежедневна употреба с мента, витамин В12 и флуорид SANTE 75 мл.
БИО Паста за зъби с избелващ ефект и мента Natural White LOGODENT 75 мл.
БИО Дезодорант рол-он с бадем за суха и раздразнена кожа Douce Nature 50 мл.

На вашето внимание:

Салата от цвекло, спанак и моркови с печени тиквени семки и Фета сирене

Кухня и рецепти / Салати

Това определено е здравословна салата. Имаме хрупкави сурови зеленчуци, полезни мазнини от тиквени семки, цитрусов дресинг, както и най-цветния външен вид. Прекрасна комбинация от земния вкус на цвеклото, сладостта на моркова и соленото от фета сиренето. За 4 човека: 3-4 цвекло, обелени и нарязани на кибритени клечки 3 моркова, обелени и нарязани на кибритени клечки 3 шепи листа от спанак 50 грама тиквени семки, препечени в тиган 100...

Eкзотичен азиатски тапас

Кухня и рецепти / Десерти

Eкипът на Здравословен Живот ме покани да проведа поредния кулинарен уъркшоп, вдъхновен от моето пътешествие до Бали, и това се оказа доста трудна задача. Тъй като кухнята в Бали не е като тази, с която сме свикнали, аз не исках да създавам ястия, които не бих изяла. По тази причина реших да направя нещо по нашенски, но с Балийски привкус, нещо, което и хората от Бали биха изяли с удоволствие. Задачата си струваше усилията, защото в крайна сметка...