"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

ADVA - жива алкална вода с магнезий


Последно обновяване на информацията: 28.08.2017 г.


ADVA - жива алкална вода с магнезий. Наричат я още ПРАВИЛНАТА ВОДА ЗА ПИЕНЕ. Екипът зад марката ADVA (в превод - ромоляща вода, малка вълна, кръгла вълна) се нарежда сред първите в света, които предлагат индустриално производство на жива вода, достъпна за всеки от нас.

ADVA е вода, получена чрез уникален процес на структуриране в микроклъстери чрез повлияване върху водородните връзки. Това променя окси-редукционния потенциал от положителен в отрицателен, което я прави антиоксидантна. Насищането на ADVA с водородни йони води до повишаване на алкалността до рН9. Тя е намагнетизирана, филтрирана и дезинфекцирана чрез иновативна технология, която запазва полезните минерали Ca и Mg и премахва вредните хлор, флуор и всички химикали и микроорганизми, като в резултат консумираме мека и вкусна вода, която ни накара да се чувстваме психически и физически освежени. ADVA - жива алкална вода с магнезий е с висок процент "разбити" молекули. При тях молекулата Н2О в процеса на производство се разпада на един атом водород и един хидроксилен йон - ОН. Тези разбити водни молекули позволяват на АDVA да навлезе през клетъчните мембрани в пъти по-лесно спрямо молекулите на останалите води, които в голямата си част образуват клъстери. По този начин ADVA хидратира, алкализира, детоксикира и дарява здраве!

Активираната вода по своите електролитни параметри е много близка до телесните течности (кръв, междуклетъчна течност и др.). Затова тя се включва веднага в жизнената дейност на организма и влияе благоприятно на възстановяването на енергийния му баланс. Особено важен е фактът, че това е естествен продукт, спомагащ за активизация на вътрешните сили на организма.

Положителни свойства:
• Алкализира - при ph на кръвта 7.4 раковите клетки не се развиват.
• Детоксикира - най-мощният естествен натурален антиоксидант в света.
• Хидратира и пречиства организма на клетъчно ниво от свободни радикали, токсини и отровни вещества.
• Активизира цялата имунна система и увеличава устойчивостта на организма срещу болести. Убива анаеробните бактерии (лошите бактерии) и укрепва аеробните бактерии (добрите бактерии).
• Ускорява метаболизма, подобрява храносмилането, регулира чревната перисталтика и редуцира телесната мазнина.
• Подобрява концентрацията и премахва главоболието.
• Придава енергия и видима бодрост.
• Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.
• Оказва ефект върху различни алергични заболявания.
• Подмладява и хидратира кожата, премахва целулита.
• Предпазва мускулната тъкан и възстановява подвижността и гъвкавостта на ставите.
• Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.
• Положителен ефект върху диабета
• Положителен ефект върху всички органи на тялото.
• В ADVA са запазени полезните минерали Ca и Mg.

Тази вода е:
• С висока алкалност - pH9.
• С висок енергиен заряд.
• С отрицателно ОRP.
• С намагнитизирани молекули.
• С разбити клъстери.
• С енергийно положително послание.
• Със структура на най-чистата планинска изворна вода.
• С положителна животворна памет.
• Добър помощник на всички, които се борят с топенето на мазнините и свалянето на излишните килограми. При ежедневен прием се потиска осезаемо чувството на глад, без това да води до дискомфорт.

ADVA - жива алкална вода с магнезий е най-мощният естествен натурален антиоксидант в света!




Полезни свойства
Живата вода съдържа активен водород, който доставя огромно количество "живи" електрони към организма. Водородът е с отрицателен енергиен заряд. Той улавя свободните радикали в кръвта, защото те са с положителен енергиен заряд. След това те се изхвърлят чрез урината и така организмът се предпазва от много заболявания. Живата вода алкализира организма и с това помага в борбата с много заболявания. Тя хидратира здравите клетки, като ги прави устойчиви и предотвратява преобразуването им в ракови.

- Хидратира и детоксикира - ADVA - жива алкална вода с магнезий е с висок процент "разбити" молекули. Те позволяват на водата да навлезе през клетъчните мембрани в пъти по-лесно спрямо молекулите на останалите води и по този начин хидратира и пречиства организма на клетъчно ниво от свободни радикали и отровни вещества, възстановява баланса в организма и насища клетките с кислород. Добре хидратираното тяло по-лесно се освобождава от вредните токсини. Най-големият филтър са бъбреците. Те са зависими от водата. С напредване на възрастта, способността им за филтрация намалява, което прави качеството на питейната вода още по-важно за правилната детоксикация на организма. Започнете да пиете вода с рН 9,0 и вашите бъбреци най-бързо ще усетят положителната промяна. Първите индикации за пречистването ще забележите именно в тяхното функциониране.

- Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и регулира кръвното налягане - Доказано е, че приемът на алкална йонизирана вода намалява нивото на холестерола и кръвната захар, което е много полезно за здравето на сърцето. Ненаситените мастни клетки на липидите реагират с активния кислород и образуват пероксилипидис, който се закрепя към кръвоносните съдове и причинява артереосклероза. Като резултат, кръвният поток става по-слаб, а кръвното налягане се повишава. Намирайки и реагирайки с активния кислород, активният водород предотвратява реакцията му с тези клетки и регулира кръвното налягане.

- Подобрява храносмилането - ADVA - жива алкална вода с магнезий ускорява метаболизма и помага на тялото да усвоява по-добре храната. Редовната консумация на този вид вода повлиява запека, но и не само. Тя регулира чревната перисталтика и е ефективна и при диария.

- За премахване на излишните килограми – ADVA е много добро средство за загуба и контролиране на теглото. Тя подобрява метаболизма, с което подпомага изгарянето на калории. Клетките в човешкия организъм натрупват мазнини, като по този начин се защитават от повишената киселинност. ADVA - жива алкална вода с магнезий балансира киселинно-алкалната среда и това кара клетките да се отървават от излишните мазнини. Освен това при ежедневен прием на ADVA се потиска осезаемо чувството на глад, без това да води до дискомфорт.

- Прилив на жизнената енергия - ADVA - жива алкална вода с магнезий придава енергия и видима бодрост, предотвратява летаргията, зарежда тялото ви и поддържа високо енергийните нива за по-дълго време. Водата в организма е от съществено значение за по-доброто кръвообращение. Когато тялото е добре хидратирано нивото на кислород в кръвта се увеличава. Изпийте чаша вода с рН 9,00 и ще изпитате това чувство.

- Увеличава концентрацията – Мозъкът в 90% се състои от вода. Пиенето на ADVA - жива алкална вода с магнезий ще подобри способността Ви за съсредоточаване и обработка на информация.

- Спира главоболието - Една от основните причини за главоболие е дехидратация. ADVA подобрява хидратацията на организма, поради по-малкия брой водни молекули в клъстерите. Само няколко минути след изпиване, водата става част от гръбначно-мозъчната течност и има положителен ефект върху всички органи на тялото.

- Подмладен външен вид - Пиенето на ADVA - жива алкална вода с магнезий хидратира кожата, възстановява подвижността и гъвкавостта на ставите, премахва целулита. Този вид вода се състои от малки групи от молекули и се усвоява до 6 пъти по-бързо.

- Предотвратява стареенето - Това е голямо предимство на живата алкална вода с магнезий. ADVA съдържа огромно количество антиоксиданти. Te унищожават вредните свободни радикали в организма, които са основната причина за стареенето и болестите.

- Предпазва мускулната тъкан - ADVA - жива алкална вода с магнезий запазва мускулната маса и ви предпазва от опасни заболявания като бъбречна недостатъчност и обструктивна белодробна болест. ADVA не само запазва мускулната маса, но и спомага за образуването на нова.

- Ефект върху диабета - Диабетът е метаболично нарушение на глюкозата, причинено от недостига на произвеждания инсулин в панкреаса или дефект на рецептора на глюкоза. Премахването на активния кислород чрез активен водород облекчава диабета, защото клетките, произвеждащи инсулин и глюкозния рецептор са доста чувствителни към активния кислород.

- Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.

- ADVA oказва ефект върху различни алергични заболявания.

ADVA са запазени полезните минерали Ca и Mg.




За компанията
Suppletec London е компанията, която стои зад производството на ADVA - жива алкална вода с магнезий. Фирмата е създадена през далечната 1881 год от експерти с дългогодишен опит в областта на хранителните добавки и здравословното хранене, които са посветили работата си на подобряване качеството на живот на човека. Приоритет за компанията е високото качество на използваните суровини, така че да може полученият краен продукт да е възможно най-добрият, предлаган на пазара. Компанията стига до момент, в който основен приоритет стават иновациите и научните разработки. Целта е създаване на биопродукти от естествен и натурален произход със състав и структура, възможно най-близки до храните и водите, приемани от хората в древността.

През 2010 година започва разработването на технология за индустриално производство на живи, магнитни, енергийно заредени води, които да са най-близо до структурата на водата при възникването на живота на планетата.

През 2013 година цялото ноу-хау на компаниятa придобива сегашният собственик и новите технологии се регистрират под името Suppletec London.

През 2014 година Suppletec лансира на българския пазар много иновации, една от които е ADVA - жива алкална вода с магнезий. Тя е единствен по рода си продукт, без аналог не само на българския, но и на международния пазар. Освен нея, компанията разработва и хранителни и спортни добавки, витамини и минерали, тонизиращи напитки, козметика. Всички произведени от Suppletec продукти са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти за качество.

ADVA продуктова гама:
• ADVA - жива алкална вода с магнезий Detox – Бутилки по 2 литра;
• ADVA - жива алкална вода с магнезий Premium Selection – Бутилки от 0.5 и 1 литър;
• ADVA - жива алкална вода с магнезий Silver - с нано сребърни частици от сребро с честота 9999;
• ADVA - жива алкална вода с магнезий Gold - с нано златни частици от 24 каратово злато.

Тъй като 50-60% от общото тегло на тялото е вода, pH нивата се отразяват на целия организъм и често са индикатор за здраве или заболяване. Стриктният алкално-киселинен баланс на тялото и различните органи в него е необходим за нормалното функциониране на над 4000 ензима, които катализират всички биохимични процеси в тъканите и клетките, поддържат метаболизма, обновяват тялото ни и го предпазват от инфекции. Всъщност, регулирането на pH е толкова важно, че тялото е развило строги отчетни процедури за проследяването на алкално-киселинния баланс във всяка клетка.

Високата киселинност на организма се нарича Ацидоза. Това е състояние на организма, при което се намалява концентрацията на алкални съединения в кръвта, в следствие на което се увеличава общата киселинност. Това е може би e един от основните причинители на повечето съвременни болести, като рак, диабет, наднормено тегло, депресии, гастрит, язва и т.н. Причината за ацидозата в нашето общество се дължи предимно на неправилния начин на хранене, който е твърде наситен с високо киселинно формиращи животински храни като месо, яйца и млечни продукти, и твърде слаб на алкално формиращи храни, като пресни зеленчуци. Хранително вкусовата индустрия произвежда продукти, които съдържат безброй опасни за организма съединения. През последните години се консумират все повече и повече храни и напитки, които са с твърде високо ниво на киселинно формиращи свойства. Порциите стават все по-големи и по-големи! Приемат се много хранителни добавки с нерегламентиран произход, твърде много лекарства, а също и изкуствени химически подсладители, които са изключително киселинни!

До ацидоза може да доведе и водата, която пием, особено ако е преработвана и/или е с ниско pH. Едно от най-добрите неща, които можем да направим, за да коригираме прекалено киселинната среда на тялото е приемът на високо алкална вода ADVA!

Препоръчителен дневен прием: 40 мл на кг тегло. Подходяща за всекидневна употреба.
Състав: йонизирана алкална вода ph 9,0, Магнезиев цитрат Е345(120 мг/3 л.)




ADVA - жива алкална вода с магнезий, с колоидно злато 0,5 л.
От древни времена е известно, че самородното злато има лечебни свойства. Водата ADVA GOLD представлява колоиден разтвор на свръхмалки частици злато в деминерализирана вода. Частиците на златото носят едноименен заряд и се намират във водата в суспензирано състояние. Диаметърът им е около една милиардна от метъра. По никакви механични или някакви други начини е невъзможно да се раздроби златото до толкова малка величина.

Технологията за добиване на колоидно злато ADVA GOLD е иновативна с това, че е единствената в света, която успява да запази енергийната поляризация на златният йон. Това на практика означава, че изпиването на една бутилка от 500 мл. ADVA GOLD е многократно по-силно от акупунктура със златни игли, защото при приема на водата в организма се вкарват 10 пъти повече златни йони, отколкото при акупунктурата.

Водата ADVA GOLD:
- Стимулира възстановителните и съпротивителните функции на организма към заболявания
- Повишава енергията и издръжливостта
- Дарява дълголетие

Водата с колоидно злато ADVA GOLD успешно се прилага и повлиява положително при:
- Нарушаване функциите на главния мозък
- Стрес
- Преумора
- Физическа активност
- Интензивни тренировки
- Депресивни състояния
- Наркомания
- Хроничен алкохолизъм
- Артрит
- Простудни заболявания
- Нарушени функции на кръвоносната система
- Проблеми с храносмилателната система
- Нарушение на функциите на жлезите с вътрешна секреция
- Затлъстяване
- Нарушение механизма на терморегулация, при трески и обилно потене на сън
- Онко заболявания

Златото не притежава бактерицидни свойства, като колоидното сребро, обаче то въздейства на различни типове дегенеративни състояния. Стабилизира състоянието на нервната система. Възстановява вътрешната хармония, особено у хора с неустойчива психика - при депресии, меланхолии, печал, чувство за страх, отчаяние, склонност към суицидални опити. Златото оказва пряко въздействие на ритмичността и стабилността на сърдечната дейност. Оказва много благотворно действие на органите, които трудно се поддават на процесите на регенерация, особено главния мозък.

Начин на употреба: за директна консумация. Максимално допустима дневна доза: 2 литра.
Състав: вода ph 7,0, колоидно злато, магнезиев цитрат Е345 (72 мг/2 л.), оцветител Е175 - медиголд, оцветител - кандурин голд спаркъл.




ADVA - жива алкална вода с магнезий, с колоидно сребро 0.5 л.
ADVA SILVER е йонизирана вода с ph7 и колоидни микроскопични нано частици сребро с размер 20 нм, разтворени в деминирализирана и дейонизирана вода, добити със собствена иновативна технология. На всички е известно, че сребърната вода има уникални лечебни свойства и приема й е полезен за организма. От хилядолетия е доказано, че среброто е мощно природно антимикробно средство, без да са известни някакви неблагоприятни странични явления или противопоказания за човека!

Сребърната вода ADVA SILVER:
1. Действa върху патогенни причинители (вируси, микроорганизми и бактерии), като ги убива и те не могат да изградят резистентност към среброто.
2. Действие върху полезни бактерии и микроорганизми, като стимулира тяхното развитие. Не ги убива и не води до дисбактериоза.
3. Колоидното сребро действа и срещу вирусите, като ги убива, за разлика от антибиотиците.
4. Няма странични ефекти!
5. Няма ограничение за продължителност на прием.
Използването на ADVA SILVER като вода за пиене за ежедневна употреба или често пиене, води до повишаване на имунитета, защото сребърните йони убиват болестотворните причинители и запазват полезните бактерии в организма Ви!

ADVA SILVER се препоръчва за ежедневна употреба за хора с:
- Интензивен живот
- Високо натоварване
- Безсъние
- Работа сред много хора

Препоръки за използване на ADVA SILVER с профилактично и лечебно действие при:
- Гастрити и язви на стомаха и дванадесетопръстника, защото колоидните сребърни йони убиват бактерията "хеликобактер“, която е най-честата причина за появата и развитието на гастрита. А ако вече имате язва или гастрит, се препоръчва в продължение на 3 месеца всеки ден да изпивате по 3 чаши ADVA SILVER, 30 минути преди хранене.
- Чревни инфекции и стомашно чревни болести
- Диарии и разстройства
- Холециститити
- Цистити
- Инфекциозен хепатит
- Панкреатит
- Дуоденит
- Различни раздразнения на кожата, aкне и други.
- Диабет
- Бронхиална астма
- Бронхит
- Остри и хронични пневмонии
- Ревматоиден артрит
- Синуит (синузит)
- Хрема
- Кариеси, пародонтоза (задържайте глътки вода, преди да ги изпиете)
- Възпаления на бъбреците
- Ендокринни заболявания
- При климакс или обилна менструация
- Мастит при кърмачки
- Простатит
- Херпес
- Хемороиди
- Дисбактериоза
- Хелминтози
- Онкологични заболявания
- Алергии
- Ангина
- Грип и респираторни заболявания (при ежедневна употреба на сребърна вода, човек не се разболява от вирусите на грип А, В, Митра и Сендай)
- Ларингит
- Хронична умора

Интересно:
ADVA SILVER се препоръчва за хора, занимаващи се с пеене, защото среброто има огромно значение за бързото възстановяване на гласните струни и за поддържане на техния тонус. Среброто е важен фактор за резонанса на гласните струни.

Попадайки чрез водата ADVA SILVER в стомаха, а оттам в кръвта, йоните на колоидното сребро безпрепятствено проникват във всеки орган на човешкия организъм. При среща в кръвния поток с болестотворен причинител, проникват в него, свързват се с плазмените му протеини и го убиват. След проникване на сребърните йони, които са с положителен заряд в бактериалната клетка, която е с отрицателен заряд, възникват електростатични сили и в резултат на това бактерията се унищожава. Наличието на сребърни йони в ADVA SILVER има още един важен положителен ефект за нас: йоните действат стимулиращо на кръвотворните органи, като увеличават лимфоцитите и еритроцитите в кръвта. Повишава се нивото на хемоглобина и се забавя скоростта на утаяване на еритроцитите (СУЕ).

Сребърната вода се пие 20-30 минути преди прием на лекарства, билки или храни, за да се избегне реакция с веществата в тях. Тя усилва действието на билките от 3 до 7 пъти, а при лекарствата – от 5 до 10 пъти. Този ефект позволява да се намали цената на лечението. Спестявате пари от пробиотици и витамини, защото не се налага да ги купувате. Спестявате пари и от съкратения курс на лечение.

Начин на употреба: за директна консумация Максимално допустима дневна доза: 2 литра
Състав: вода ph 7,0, колоидно сребро, магнезиев цитрат Е345(72 мг/2 л.), оцветител Е174 - медисилвър, оцветител - кандурин силвър спаркъл.




АDVA опаковка:
• Луксозна и иновативна, здрава опаковка с уникален стилен и разпознаваем дизайн дизайн.
• Бутилката е с достатъчно широко гърло, което предотвратява бълбукането на водата и навлизането на въздух в стомаха.
• Капачката може да се използва и като чаша.
• Разфасовки от 0,5, 1 и 2 л.
• Виолетовият филтър увеличава био-фотонната енергия във водата и я запазва от вредното въздействие на UV лъчите.

Не се колебайте да се възползвате от описаните полезни качества, като консумирате ADVA - жива алкална вода с магнезий всекидневно.

Препоръчани продукти:

Алкална вода с магнезий Adva 2л.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...