"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Млади ръце с БИО крема на SKIN BLOSSOM


Последно обновяване на информацията: 07.09.2017 г.


Ръцете са една често пренебрегвана в грижита за красотата и младостта зона на тялото. А след лицето и шията, те са другата видима част, която издава възрастта или най-малкото участват в създаването на първо впечатление за изисканост, свежест, възраст, добра хигиена... И затова те също се нуждаят от мощна хидратация.

Кремът за ръце на Skin Blossm смело може да се нарече истинско бижу. Продуктът съдържа над 98.85% натурални съставки, от които (без водата) 87% са био сертифицирани съставки!!!

Незабавно омекотява сухата и наранена от студа кожа, успокоява паренето, започва да работи в дълбочина и възстановява напуканите зони. Действието и ефекта НЕ изчезват след първото измиване. Този крем наистина, наистина се грижи за Вашите перфектно изглеждащи ръце. Подходящ за цялото семейство и за всички типове кожа, включително чувствителна кожа.

В есенно-зимния сезон дланите на ръцете се нуждаят от допълнителна грижа, защото те стават изпръхнали, грапави, при някои хора се напукват и дори тече кръв. Усещането е за дискомфорт- опъване, щипане, болка. Причинита за това (ако не е прекарано някакво заболяване) са комбинацията на водата със студа и вятъра, сухотата в помещенията, причинена от отоплителни уреди, нуждата от витамини в тялото.

Грижата за ръцете е наистина лесна и не изисква някакво специално ангажиране.
На първо място използвайте хладка, а не студена или много топла вода, когато имате задачи в домакинството или личната хигиена. След това избърсвайте ръцете много добре, включително всеки пръст по отделно, до пълно подсушаване. В този сезон това е първото правило, което ще предпази кожата на дланите в много голяма степен от изпръхване и напукване.
На второ място - носете ръкавици навън, за предпочитане от естествена кожа.
И накрая, но не на последно място, хидратирайте ръцете два пъти дневно - сутрин и вечер, а при по-пострадали длани - и през деня.

Вечерната хидратация на ръцете, преди лягане, обичайно се пропуска, а тя е може би най-важната, защото следват часове на покой, в които ръцете не се използват, кожата не се мокри, тялото почива на топло, възстановяват се защитните сили на организма. Вечер е подходящо да намажете ръцете от дланите до лактите, включително и лактите. Нанесете по-обилно количество от това, което нанасяте през деня и масажирайте нежно до пълно попиване на крема и малко след това. Масажите са важни не само, за да попие продуктът, а защото стимулират допълнително кръвообръщението на кожата, водят до по-добро окисляване и спомагат за по-добрата еластичност. Не може да не сте гледали поне няколко пъти игрални филми, в които главната героиня стои вечер пред своята тоалетка и грижливо масажира ръцете от дланите до своите лакти ...

Препоръчваме Ви да използвате био сертифицирани продукти, в които съставките са естествени. Био сертификатите изискват над 95% натурални=естествени съставки, от които определен % - минимум 10%, да са от био земеделие, като колкото е по-висок % на био съставки, толкова по-добре (натуралните съставки са естествените-природни съставки - например липа, но био съставката означава, че тази липа е расла в условията на био земеделие и чистотата е гарантирана от начина на отглеждане - чиста почва, без пестициди, в зона без други замърсявания, др. и от контролен орган. Докато сме на примера за липата - тя поглъща много мощно оловото от околната среда, затова липата, расла в близост до пътища или заводи е пълна с олово и вредна).

Чрез употребата на био крем за ръце ще си осигурите истинска грижа за ръцете, която прониква в кожата и я овлажнява и подхранва. Наличието на агресивни химични съставки като ГМО, изкуствени оцветители и ароматизатори, SLS,SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silicones, Petrochemicals, Urea, DEA, MEA, TEA, GLYCOLS не само, че не помага, но и вече доказано вреди на организма. При конвенционалните кремове за ръце ефектът е бърз, благодарение на различните петролни химични съставки, като силикони и парафини, но е кратък и след първото измиване ръцете Ви се чувстват дори по-зле, защото повърхностната смазка е измита, а химията е започнала да действа агресивно и негативно на проблема.

Natural Health Beauty Awards е най-добрият пътеводител за натурална и био козметика. Цялата линия на Skin Blossom получи престижната награда и най-висока оценка за 2014 година.
За осма поредна година списанието Natural Health провете строги тестове, за да представи най-чистите и внимателно подбрани био продукти, помагайки на потребителите да вземат информирани решения за техните био покупки за красота.

Състав на кремa за ръце Skin Blossom:
Aqua (Water), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil*, Glycerin**, Benzyl Alcohol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Perlargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil*, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Benzoate, Dehydroacetic Aci.
* Сертифицирана съставка от био земеделеие
** Получено от изходна био съставка

Можете да намерите протвърждение за високото и безвредно качество на съставките на Skin Blossom в www.cosmetic-check.com.

Разгледайте всички продукти с марката Skin Blossom в нашия он-лайн магазин.

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...