"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Пролетни козметични изненади

Автор: Здравословен
Последно обновяване на информацията: 26.03.2015 г.


Напъпили плодни дървета, първият синчец и кукуряк, гален от слънчевите зайчета на топлите мартенски дни с приятния повей, рошещ косите. Ние се вдъхновяваме от прекрасните мартенски празници – 1-ви март, 3-ти март, 8-ми март, 22-ми март, както и от всеки един от другите дни през месеца, в които бързаме да излезем навън и да прекараме време сред природата и в резултат на нашите приповдигнати емоции, избрахме да ви изненадаме приятно с нашите специални козметични промоции, с които да зарадвате красивите дами около себе си или да засвидетелствате вашата безгранична обич с внимателно избрана чиста и натурална козметика, която да подчертае естествената красота на вашите мили Цветя.

Поради вашия силен интерес към нашите пролетни промоции на козметични продукти, продължаваме и през месец април, който тази година свързваме с вдъхновяващите семейни Великденски празници.

Етерични масла
Шипковото масло се извлича от семената на шипката чрез метода на студено пресоване, което означава, че е 100% чист натурален продукт, който съдържа само естествени биологични компоненти. Начинът му на получаване гарантира запазването на всички ценни биологични съставки. Не съдържа химически разтворители, захари, изкуствени оцветители, ароматизатори или консерванти. Съдържа ценни за здравето биологични съставки, без да предизвиква алергични реакции. Българската козметична марка Wellness използва силата на шипковото масло за нежна грижа за кожата, която показва признаци на остаряване, загуба на еластичност и свеж тен в условията на стрес и замърсяване на околната среда.

Шипковото масло подхранва кожата с жизненоважни съставки и ускорява образуването на нови клетки. То е богато на незаменими мастни киселини (Омега-3 и Омега-6), витамини и биофлавоноиди, които са изключително важни за кожата със своето благотворно здравословно влияние при възстановяването на кожните структури. То е богато на естествена ретиноева киселина (витамин А), витамини С и Е, антиоксиданти – флаваноиди и бетакаротени, на които се дължи неговият противосъстаряващ ефект. Те неутрализират свободните радикали, които всеки ден атакуват кожата на лицето ни. Шипковото масло съдържа омега-3 (линоленова киселина) (33%), омега-6 (линолова киселина) (44%), омега-9 (олеинова киселина) (14%), изключително важни със своите противовъзпалителни свойства и благотворното влияние върху регенеративните процеси във вътрешния слой на кожата.

Аргановото масло Бурел Органикс БИО е богато на есенциални мастни киселини, особено линолеинова киселина и притежава овлажняващи, антиокисдантни и анти-ейдж свойства. Аргановото масло има заздравяващ ефект и върху ноктите и косата. Подходящо е за третиране на акне, изгаряния и белези, при ревматизъм, против пърхот, срещу косопад.

Skin Blossom
Възползвайте се от ароматната, висококачествена БИО комплексна грижа за кожата на лицето и тялото и за косата. Natural Health Beauty Awards е най-добрият пътеводител за натурална и био козметика, като цялата линия на Skin Blossom получава тази престижна награда и най-висока оценка за 2014 година. За осма поредна година списанието Natural Health провежда строги тестове, за да представи най-чистите и внимателно подбрани био продукти, помагайки на потребителите да вземат информирани решения за техните био покупки за красота.
Марката Skin Blossom притежава био сертификат от Soil Association, Великобритания - една от най-известните и авторитетни организации, създадена през 1946 г. като неправителствена, благотворителна и независима от дарения организация.

Продуктите Skin Blossom са веган - без животински съставки и тестове върху животни, което се доказва от регистрацията на марката във Vegan Society. Без вредни съставки като ГМО, изкуствени оцветители и ароматизатори, SLS,SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silicones, Petrochemicals, Urea, DEA, MEA, TEA, GLYCOLS.

Крем за лице с коноп
Специално място отделяме и на крема Canna Therapy, съдържащ екстракт от Cannabis Sativa, масло от конопени семена, масло от карите, розово масло, бадемово масло, масло от макадамия, Омега-6 и Омега 3 мастни киселини в съотношение 3:1, витамини A, B, C, D и E, регенериращ Anti-ageing комплекс. БЕЗ психоактивни въщества - THC FREE. Маслото от коноп има изключително действие, като овлажнява кожата и й дава нов живот; изравнява тена; регенерира клетките; предпазва от вредното влияние на околната среда - вятър, слънце, UV лъчи. Има противовъзпалително действие. Много подходящо за суха и девитализирана кожа и се препоръчва при проблеми като акне, екзема, псориазис.

Продуктът не съдържа:
• Нефтени продукти
• SLS и SLES
• Биологично трудно разградими тензиди
• Синтетични силикони
• Вещества причиняващи еутрофикация
• Животински продукти с изключение на пчелен восък
• Синтетични оцветители.

Rhamnia Bynata
Изберете вашия любим продукт Rhamnia Bynata и ние ще ви изпратим подарък мостра на дневния крем
за лице заедно с вашата поръчка. Защо да изберете точно тази козметичня линия? Безспорен плюс е нейната магическа съставка - вълшебната Облепиха, слънчево-оранжевите плодове, познати още от древността с голям брой подхранващи вещества, витамини и минерали, микроелементи и органични киселини Маслото от облeпиха е с доказано бактерицидно и болкоуспокояващо действие и е естествен източник на антиоксиданти, бета каротин и витамини А и Е, които защитават кожата от ултравиолетовите лъчи и свободните радикали, бори се с признаците на стареене и спомага самовъзстановяванeто на тъканите.

Красива коса
Ph-балансираните шампоани Faith in nature придават много блясък, здраве и красота на вашата коса. Не съдържат парабени, изкуствени консерванти и оцветители.

Шампоан Faith in nature с алое е богат на активно, биологично чисто алое вера, което съдържа ензими, аминокиселини и полизахариди, които са доказано полезни за скалпа. Регенерира косата и балансира секрецията на скалпа, гарантирайки, че косата не е твърде суха или мазна.

Шампоан Faith in nature с Коноп и ливадница подхранва и овлажнява косата, като спомага за възстановяването на повредената коса. Конопът е богат на етерични маска, лимонена киселина и GLA. Ливадницата покрива всеки един косъм и се абсорбира от ствола, като придава обем и има възстановяващ ефект.

Шампоанът Faith in nature с Шоколад е луксозна смес от биологично чист шоколад и градински чай за допълнителен блясък при по-тъмни нюанси на косата. Доказано е, че ароматът на шоколад благоприятства положителните емоции, ободрява и носи наслада на сетивата.

Ампули Herbagene Natural Cosmetic - против косопад, пърхот и мазни корени на косата BIO PHARMA. Продуктът стимулира процеса на нормализиране на подкожната растяща среда на косъма. Потиска косопада, прекалената мазна секреция на скалпа и подпомага растежа на косата. Растителните екстракти енергизират и укрепват косъма.

За финал три нови продукта в нашия он-лайн магазин

Кремът за лице с Годжи Бери Diet Esthetic съдържа арганово масло, шипково масло и масло от авокадо, които в комбинация с масло от ший (карите) гарантират, че продуктът е OIL FREE и не съдържа минерални масла. Продуктът имат висока проникваща способност и не оставят кожата мазна. Алое Вера и овлажняващите фактори на Himalayan Goji защитават Вашата кожа през целия ден, ефектът се забелязва още с първото нанасяне, а деликатният парфюм без алергени създава усещане за комфорт и свежест. Подходящ за жени, и за мъже (унисекс) и за всички типове кожа. Особено подходящ за зряла кожа.

Гел за лице с Охлюви Diet Esthetic еко-сертифициран със 100% натурален екстракт от слузта на градински охлюв, с изключителни подхранващи, хидратиращи и регенеративни свойства. Съдържа още Алое Вера, Алантоин и масло от ший и е подходящ за суха и смесен тип кожа.

Течен део кристал - естествен натурален аромат с нежен дъх на лавандула и ванилия, създаден с комбинация от над 15 растителни екстракта и масла за дълготрайна защита и нежна кожа.

Пожелаваме ви един незабравим месец, в който да се носите на вълните на любовта и щастието, изживявайки прекрасни емоции и излъчвайки много естествена красота и пленяващ чар и сияйност. Весели празници!

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...