"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Плодово коледно дърво

Автор: Iowa girl eats
Последно обновяване на информацията: 21.12.2017 г.


Започнете нова коледна традиция с приготвянето на това красиво и свежо Коледно дръвче! Перфектно за празнични партита с много хора!

Приятели, готови ли сте за обратното броене до настъпването на най-красивия празник – Коледа? Днес ви предлагаме още една прекрасна идея как да споделите време с близките, докато приготвяте тази вкусна, свежа и здравословна плодова елха. След това спокойно може да сервирате на своите гости и да оставите хапки и за добрия старец, който ще посети дома ви в Коледна магична вечер.

Освен изброените плодове може да добавите малини, боровинки, нарязан пъпеш. Слагайте клечките за зъби под лек ъгъл. Препоръчваме първо да слагате по-големите плодове – ягоди, мандарини, киви, след това и по-малките в останалите свободни места.

Забавлявайте се, докато го правите.

Съставки, достатъчни за цяла рота
• 1 зрял ананас
• 1 круша, да не бъде презряла
• 2 мандарини, на парчета
• 3 киви, нарязани на шестинки, с обелка
• 250 гр. ягоди
• 180 гр. къпина
• 1-1/2 чаши червени грозде
• 1-1/2 чаши бяло грозде
• 1 бамбуков шиш
• Клечки за зъби

Начин на приготвяне
1. Изрежете дъното и върха на ананаса, след което отделете резен от върха, от които може да изрежете коледната звезда. Оформете ананаса като конус. Промушете шиша през центъра, отгоре сложете и крушата, като оставите място за коледната звезда на върха.
2. Първо поставете по-големите плодове – ягоди, мандарини, киви, след това по-малките в останалите свободни места. Накрая идва ред на коледната звезда.

Голяма или малка, подходяща за деца и възрастни, коледна елха ще се хареса на всеки. Красива и здравословна, за нас нейното приготвяне се превръща в ежегодна традиция!

За още вкусни предложения за Коледа вижте ТУК.

Вижте също:

Плодът черен касис - вълшебен за здравето

Портал / Статии

Касисът предлага богатство от хранителни вещества, които не се срещат никъде другаде. Малкото черно френско грозде може да се окаже сладко кисело, затова е плод, който обикновено изисква някакъв вид добавена сладост, като мед или стевия. Ние го предлагаме подсладен само със сироп от агаве,което го прави максимално полезен за здравето, когато няма пресни плодове през зимата. 1.Засилва имунитета: Касисът съдържат много витамини, като например: Витамин...

Защо боросиликатно стъкло?

Портал / Статии

Може да се направят големи подобрения с малки промени в ежедневните ви навици... И носенето на бутилка EQUA с вода по всяко време ви премества една крачка по-близо до положителните промени в живота ви. Това помага да останете хидратирани, влияе върху работата на ума и тялото ви, като същевременно добавя към вашия стил нещо ново , изискано, модерно - това са бутилките EQUA . Във времето в което живеем купуването на пластмасова бутилка за еднократна...

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...