"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Плодово коледно дърво

Автор: Iowa girl eats
Последно обновяване на информацията: 21.12.2017 г.


Започнете нова коледна традиция с приготвянето на това красиво и свежо Коледно дръвче! Перфектно за празнични партита с много хора!

Приятели, готови ли сте за обратното броене до настъпването на най-красивия празник – Коледа? Днес ви предлагаме още една прекрасна идея как да споделите време с близките, докато приготвяте тази вкусна, свежа и здравословна плодова елха. След това спокойно може да сервирате на своите гости и да оставите хапки и за добрия старец, който ще посети дома ви в Коледна магична вечер.

Освен изброените плодове може да добавите малини, боровинки, нарязан пъпеш. Слагайте клечките за зъби под лек ъгъл. Препоръчваме първо да слагате по-големите плодове – ягоди, мандарини, киви, след това и по-малките в останалите свободни места.

Забавлявайте се, докато го правите.

Съставки, достатъчни за цяла рота
• 1 зрял ананас
• 1 круша, да не бъде презряла
• 2 мандарини, на парчета
• 3 киви, нарязани на шестинки, с обелка
• 250 гр. ягоди
• 180 гр. къпина
• 1-1/2 чаши червени грозде
• 1-1/2 чаши бяло грозде
• 1 бамбуков шиш
• Клечки за зъби

Начин на приготвяне
1. Изрежете дъното и върха на ананаса, след което отделете резен от върха, от които може да изрежете коледната звезда. Оформете ананаса като конус. Промушете шиша през центъра, отгоре сложете и крушата, като оставите място за коледната звезда на върха.
2. Първо поставете по-големите плодове – ягоди, мандарини, киви, след това по-малките в останалите свободни места. Накрая идва ред на коледната звезда.

Голяма или малка, подходяща за деца и възрастни, коледна елха ще се хареса на всеки. Красива и здравословна, за нас нейното приготвяне се превръща в ежегодна традиция!

За още вкусни предложения за Коледа вижте ТУК.

Вижте също:

5 детокс практики, подходящи за всеки ден

Портал / Статии

Всеки от нас е чувал за програмите за детоксикация, които са предназначени да рестартират функциите на органите и системите и да обновят тялото. Те могат да бъдат ефективни в краткосрочен план за възстановяване на доброто здраве, но много по-важно е да детоксикираме тялото и ума всеки ден, за да избегнем натрупване на токсини и симптоми като умора и главоболия. Пълната ежедневна детоксикация е холистичен подход и включва ума, тялото и духа. Ето пет бързи...

10 мощни храни и напитки за ефективен следпразничен детокс

Портал / Статии

Най-вероятно през последните седмици част от вас са попрекалили с преработената захар, мазните меса, алкохола? Е, не сте сами. Колкото и да се опитваме да се ограничаваме, празниците обикновено са времето, когато повечето от нас правят поне няколко хранителни грешки. Не се концентрирайте върху чувството за вина. В края на краищата, много от тези неща вероятно са вървяли ръка за ръка с прекрасно прекарано време с приятели и семейство. Сега трябва да се съсредоточим...

12 етерични масла, които ухаят на Коледа

Портал / Статии

По празниците прекарваме повече време вътре и по тази причина Коледата е идеалното време да използвате вашия дифузер с някои ароматни етерични масла, които ухаят на този любим празник. Независимо дали искате да добавите повече уют в дома си или просто да отблъснете депресията, има толкова много прекрасни етерични масла, които могат да са ви от полза. Предлагаме 12 етерични масла, с които да ароматизирате вашата Коледа. 1. Бор Освен че с негова...