"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Екологични почистващи и перилни препарати SONETT

Автор: Eko planeta
Последно обновяване на информацията: 16.11.2016 г.


Ние от Здравословен Живот избрахме да почистим и поддържаме нашите домове с помощта на екологични препарати SONETT, които освен, че не вредят на нашето здраве, не нарушават и екологичното равновесие в околната среда.

SONETT е сред пионерите в производството на екологични перилни и почистващи препарати от 1977 година насам. Днес продуктите на SONETT се предлагат за продажба в почти всички европейски страни (био магазините предлагат 90% от тяхната продукция). Седалището на фирмата се намира в Дегенхауз, близо до езерото Боден. За SONETT работят четиридесет служителя, а предприятието постоянно се разраства, което може само да ни радва, защото ние вече с нетърпение очакваме следващите продукти, с които да ни зарадват.

Чисто и социално ангажирано производство
Разбирането на SONETT за производство и качество се основава на следните принципи:

Динамизиращи добавки
За да подпомoгнат ренатурирането на отпадъчните води SONETT прибавят към перилните и почистващи препарати ритмизирани в олоид субстанции и за производството на препаратите използват вода, завихрена в 12 яйцевидни стъклени камери.

Подбор на използваните суровини
Всички използвани суровини са изцяло биологично разградими и не съдържат съставки, които предизвикват алергии - ензими, петрохимични повърностноактивни вещества, аромати, оцветители, консерванти, избелващи вещества и т.н.

Суровини от контролирани биодинамични и биологични насаждения
В продуктите се използват маслиново, рапично, кокосово и палмово масло, добити от 100% контролирани биологични насаждения. Приблизително 90% от етеричните масла са със същото качество.

Източници на енергия
Половината от електрическата енергия, която SONETT използват идва от малка водноелектрическа централа, която се намира в близост до предприятието, а другата половина идва от GREENPEACE ENERGY. Съвместно с друго предприятие ползват обща отоплителна система с биогориво.

Сертифицирано екологично качество

Цялата продуктова гама на SONETT има сертификат ECOGARANTIE, знакът за първокласно качество на екологичните перилни и почистващи препарати.

Знакът ECOCONTOROL на свой ред е гаранция, че собствените критерии за качество се проверяват и доказват редовно от независим контролиращ орган. За повече информация виж Sonette-online.

Изберете това, което ви необходимо от голямото разнообразие продукти с марката SONETTE, които сме заредили и в нашия он-лайн магазин.

Използвана литература:
Eko-planeta

Вижте също:

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...

6 идеи за енергизираща закуска

Портал / Статии

Всички добре знаем, че закуската е най-важното хранене за деня. Помислете колко по-лесно ще бъде за вас, ако сте фокусирани и изпълнени с енергия през целия ден. Нашите здравословни рецепти ще ви отнемат по-малко от 15 минути за подготвяне. Пълнозърнести палачинки Да, палачинките могат да бъдат здравословни! Заложете на пълнозърнесто брашно и добавете няколко яйца към сместа. Добавете канела и ленено семе за допълнителна сладост и желаната текстура...

Biolab – новите органични хранителни продукти за вегетарианци и вегани

Портал / Статии

Изборът да се спрете на органични и растителни хранителни продукти означава грижи за вашето лично здраве и защита на околната среда. Biolab означава качество. Идеите, сътрудничеството, доверието, растежа, съгласуваността и иновациите остават фирмени ценности през годините и ще продължат да бъдат и за в бъдеще. Компанията е създадена през 1991 г. от Масимо Сантинели с цел да насърчи консумацията на растителни храни, произведени със съставки от органично...