"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Екологични почистващи и перилни препарати SONETT

Автор: Eko planeta
Последно обновяване на информацията: 16.11.2016 г.


Ние от Здравословен Живот избрахме да почистим и поддържаме нашите домове с помощта на екологични препарати SONETT, които освен, че не вредят на нашето здраве, не нарушават и екологичното равновесие в околната среда.

SONETT е сред пионерите в производството на екологични перилни и почистващи препарати от 1977 година насам. Днес продуктите на SONETT се предлагат за продажба в почти всички европейски страни (био магазините предлагат 90% от тяхната продукция). Седалището на фирмата се намира в Дегенхауз, близо до езерото Боден. За SONETT работят четиридесет служителя, а предприятието постоянно се разраства, което може само да ни радва, защото ние вече с нетърпение очакваме следващите продукти, с които да ни зарадват.

Чисто и социално ангажирано производство
Разбирането на SONETT за производство и качество се основава на следните принципи:

Динамизиращи добавки
За да подпомoгнат ренатурирането на отпадъчните води SONETT прибавят към перилните и почистващи препарати ритмизирани в олоид субстанции и за производството на препаратите използват вода, завихрена в 12 яйцевидни стъклени камери.

Подбор на използваните суровини
Всички използвани суровини са изцяло биологично разградими и не съдържат съставки, които предизвикват алергии - ензими, петрохимични повърностноактивни вещества, аромати, оцветители, консерванти, избелващи вещества и т.н.

Суровини от контролирани биодинамични и биологични насаждения
В продуктите се използват маслиново, рапично, кокосово и палмово масло, добити от 100% контролирани биологични насаждения. Приблизително 90% от етеричните масла са със същото качество.

Източници на енергия
Половината от електрическата енергия, която SONETT използват идва от малка водноелектрическа централа, която се намира в близост до предприятието, а другата половина идва от GREENPEACE ENERGY. Съвместно с друго предприятие ползват обща отоплителна система с биогориво.

Сертифицирано екологично качество

Цялата продуктова гама на SONETT има сертификат ECOGARANTIE, знакът за първокласно качество на екологичните перилни и почистващи препарати.

Знакът ECOCONTOROL на свой ред е гаранция, че собствените критерии за качество се проверяват и доказват редовно от независим контролиращ орган. За повече информация виж Sonette-online.

Изберете това, което ви необходимо от голямото разнообразие продукти с марката SONETTE, които сме заредили и в нашия он-лайн магазин.

Използвана литература:
Eko-planeta

Вижте също:

13 храни, засилващи слънцезащитата

Портал / Статии

В случай, че лесно изгаряте на слънце, горещо препоръчваме тези 13 храни, които да включвате във вашата диета. Според новите изследвания някои храни имат силата да предпазват кожата от щетите, причинени от UV лъчите на слънцето. Тези здравословни продукти могат да добавят вътрешна защита срещу слънчево изгаряне и поява на бръчки на клетъчно ниво. Цитрусови плодове Цитрусовите плодове имат мощната съставка лимонен, свързана с внушителния 34% по-нисък...

8 лесни начина да добавите повече вегетариански протеин към вашата диета

Портал /

По време на Великденските пости търсим начини да разнообразим менюто, за да си набавим по най-здравословния и вкусен начин всички необходими полезни вещества. Академията по хранене и диететика препоръчва 0,8 до 1,0 грама протеин на килограм телесно тегло за повечето здрави възрастни. Вегетарианците трябва да се стремят към по-високи количества, получени от различни растителни източници, за да покрият количествата необходими аминокиселини, тъй като...

8-ми март – ден на Мама и на Жената

Портал / Статии

Денят на майката е празник, който почита майчинството, майчините връзки и влиянието на майките в обществото. Той се празнува в различни дни в много части на света, но най-често през март, април или май. В повечето страни (САЩ, Канада, голям брой европейски страни, Австралия, Нова Зеландия, Индия, Китай, Япония, Филипините и Южна Африка) Денят на майката се чества втората неделя на май. Изключение от това правило правят Великобритания и Ирландия,...