"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Първата Еко гъба за миене на съдове с биосапун от AlmaWin

Автор: AlmaWin
Последно обновяване на информацията: 30.03.2015 г.


Днес ще ви представим един чудесен продукт с иновативен замисъл - Еко гъба AlmaWin с биосапун за миене на съдове, при която нямате нужда от препарат, тъй като тя самата е напоена с биосапун и може да се използва многократно.

Магия на чистотата вече и във вашите домове. Еко гъбата е разработена по специална технология от сертифицирано слънчогледово масло. Съставът й е следния: <5% анийонни тенезиди, <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), >30% сапун. Твърдата страна на гъбата е изработена от стоманени нишки, напоени с биосапун от миещи орехчета. С тяхна помощ лесно отстранявате и най-упоритите замърсявание и наслоявания, като мазнини или изгорено. Помислено е и за деликатните повърхности. Зеленият и мек полар от памук и вискоза почиства нежно, без да наранява повърхностите.

Тайната на гъбата е се крие в стоманените нишки. Когато сапунът се изхаби напълно, може да се поднови. Просто натрийте малко Марсилски сапун AlmaWin или сапун с миещи орехчета на Klar върху гъбата и готово. По този начин еко гъбата може да се ползва многократно като нова.

Еко гъбата се предлага в практична двойна опаковка от FSC сертифициран картон. Ергономичната и форма приляга удобно на ръката. Благодарение на уникалната комбинация от материали, гъбата съхне бързо след изплакване.

Може да използвате гъбата и на много други места в домакинството като например за почистване на готварската печка, тенджери, мивки от неръждаема стомата, прозорци и камини, скари, арматурно желязо, автомобилни джанти, градински мебели, керамични котлони и още много. Препаратът е подходящ и за третиране на пресни мазни петна върху дрехи.

Вашите ползи:
• Съдовете ви са измити безупречно.
• Изгодна покупка.
• Еко гъбата за многократна употреба спестява ресурси и пари.
• Дерматологично тестван продукт. Не дразни кожата на ръцете.
• По съдовете не остават химикали и вредни консерванти.
• Подходящ за хора с алергии и миене на бебешки и детски съдове.
• Веган – само с растителни суровини.
• Без химикали.
• Не са тествани върху животни, без ГМО.
• Биоразградима.

Ползите за природата и околната среда
• Изцяло биоразградим и не замърсява подпочвените води.
• Намалява отпадъците от опаковки, тъй като е концентрат и в една опаковка има повече съдържание, отколкото обикновените прахове за пране.

AlmaWin е носител на знака на международната организация GREEN BRANDS. Знакът се дава на фирми и организации, които работят ангажирано с опазването на климата и по устойчив екологичен начин за бъдещето на планетата.

За фирмата AlmaWin
• AlmaWin e член на BNN http://www.n-bnn.de/ – Федералния съюз на Германия на производителите на био и натурални продукти.
• Използване на 100% еко енергия в предприятието.
• Използване на минимални ресурси за суровини, опаковки, съхраняване, транспорт и енергия.

Допълнителни съвети
По-малко от 1% от водата на Земята може да се ползва за пиене. По данни на ООН над 1 млрд. души на планетата нямат достъп до чиста питейна вода.

Прилагайте правилото:
• Не пилей вода, докато използваш препарата за измиване!
• Никога не оставяйте водата да тече от крана, докато измивате с гъбата чинията или тендежерата.

Ето няколко стъпки, които немците спазват и са научили от деца.
• Изчистете остатъка от храната върху съда с мокра гъба.
• Оставете съдовете да се накиснат за половин час или повече с малко вода в коритото на мивката.
• Сега вече можете да отворите крана, но не с пълна струя. И малко вода е достатъчно, за да изплакнете съдовете.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...