"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Най-вкусният детокс със сокове и ядкови млеки Fresh Brothers


Последно обновяване на информацията: 18.10.2015 г.


Соковете Fresh Brothers са сурови, вкусни и удобни. Непастьоризирани, без консерванти и добавена захар, без ГМО, без глутен. Приготвени чрез технология за студенопресоване, максимално щадяща суровините и позволяващa запазването на полезните вещества от зеленчуците и плодовете в рамките на 72-96 часа, когато соковете са охладени. Препоръчваме ги на хората, за които консумацията на храни и напитки е преживяване, а не просто задоволяване на физическите нужди. Внимателно разработените рецепти предлагат максимално вкусни и полезни сокове и ядкови млека. Още едно прекрасно доказателство, че суровата непреработена храна е истински полезна и здравословна.

Джусинг
Какво знаете за джусинга? Процесът се изразява в извличането на сок от растения - плодове и/или зеленчуци. Вид джусинг е студено пресоването, изискващо специална машина, обикновено професионална, както и домашното изцеждане на сок, което се изпълнява от т.нар. центрофугиращи или пресоващи сокоизтисквачки. Разликите между 2-та вида са най-вече за сметка на концентрацията на ценни вещества и евентуалната загуба на такива, като в пъти по-щадящи са машините за студено пресоване.

При процеса на студено пресоване пресните плодове и зеленчуци се притискат с помощта на хидравлична преса, която чрез огромно количество натиск извлича сок директно от пасирания плод или зеленчук. Плодовете и зеленчуците не се окисляват, като в същото време позволява да се запазят хранителните вещества и ензими непокътнати. Чрез студеното пресоване вие се радвате на концентрирано количество хранителни вещества, които се запазват до 96 часа от изстискването, без пастьоризиране и добавки, при съхраняване на хладно между 0 - 4 оС.

При другите методи, високата скорост на ножовете при блендирането или нарязването и изцеждането на сок подлага на топлина плодовете и зеленчуците, като премахва много от най-важните витамини, ензими, протеини и минерали,

Детокс
Детоксикацията е пречистване на организма отвътре, което е естественият начин на тялото да се отървава от ненужните съставки и това се случва ежедневно. Детоксикация или пречистване на организма чрез хранене или липса на хранене е техника, използвана от векове от доктори, лечители и философи, сред които Хипократ, Сократ, Платон, Аристотел и много други, за лечението на най-различни заболявания и за пречистване на тялото и съзнанието.

Токсините, от които трябва да се отърве нашият организъм идват от химическите замърсявания във въздуха, тежките метали, пестицидите в храните, медикаментите, алкохола, активното и пасивното пушене и, разбира се, химикалите в храните, дори от нормалния метаболизъм и натрупването на вредни микроогранизми в храносмилателния тракт - тънкото и дебелото черво, в резултат от неправилно хранене, приемане на прекалено голямо количество храна, хранене набързо и остатъци непреработена храна.

Редовното ходене до тоалетна, спортуването и потенето, сауната - всички те детоксикират организма. Ние препоръчваме всеки метод за детокс, който разчита на сокове/хранене, богати на антиоксиданти, фитонутриенти и ценни вещества, но особено силно препоръчваме детокса със сокове, заради невероятната концентрация от всички тези елементи. Без значение от сезона, детоксът винаги е добра идея за всеки от нас. Освен че пречиства организма от токсините, той служи за предотвратяване на хронични болести; подсилва имунната система; подпомага отслабването; забавя преждевременното остаряване; подобрява качеството на живот; служи за енергизиране; подобрява вида на кожата, мозъчната дейност; помага ни да бъдем свежи и будни; дава почивка на храносмилателния тракт.

Тук в помощ ни идват превъзходните сокове и ядкови млека на Fresh Brothers. Разгледайте ги и сами ще се уверите в богатството на полезни характеристики, които съдържат.

Видове
Разгледайте 6-те вида 100% сурови студенопресовани сокове и 2 вида ядкови млека и си гарантирайте уникален и изключително вкусен начин за детокс по всяко време на годината.

Green Burst - зелена ябълка, тиквичка, магданоз, киви, лайм. Дайте сигнал на тялото Ви, че го очаква ден, изпълнен със свежест, невероятни усещания и най-вкусния детокс. Заредете се до козирката с антиоксиданти и ензими.

Glamour - зелена ябълка, краставица, тиквичка, броколи, магданоз, маруля, лайм. За красива кожа, силен имунитет и много свежест! Тази зелена комбинация ще Ви зареди с необходимата дневна доза добро настроение, жизненост и енергия.

G Fit - зелена ябълка, краставица, селъри, магданоз, маруля, киви, лайм, джинджифил. Мощен детоксикатор във вкусен облик! Този сок ще Ви накара да се почувствате по-свежи и по-здрави.

Mighty Kale - зелена ябълка, кейл, ананас, тиквичка, краставица, лайм. Изненадващо вкусен микс с кейл - една от топ суперхраните, заслужено носеща титлата Цар на зеленолистните. Кейлът е източник на антиоксиданти, желязо и калций. От витамините съдържа А, С и К. Понижава нивата на лошия холестерол, има положителен ефект при възпалителни процеси от типа на артрит, астма и автоимунни заболявания. В комбинация със сладък ананас – основният източник на ензима бромелаин, който подпомага разграждането и усвояването на протеините от организма, свежи краставица, тиквичка, зелена ябълка и лайм Mighty Kale се превръща в незаменима част от всяко здравословно меню.

Elixir - морков, цвекло, зелена ябълка, селъри, портокал. Еликсир за тялото и душата, но най-вече за черния дроб и сърцето. Най-мощното средство за пречистване на черния дроб във вкусен и засищащ микс от прясно изцедени плодове и зеленчуци.

Ginger Kick - морков, грейпфрут, лайм, джинджифил . Комбинацията е силно алкална, с интересен и завладяващ вкус, като в същото време детоксикира черния дроб и подпомага храносмилането.

Ядково мляко Indulgence - сурово кашу, пресни фурми, джинджифил, щипка канела за аромат, изворна водa. Безспорно най-полезното сладко изкушение, с което можете да завършите деня. Отдайте се на момента с това засищащо протеиново мляко. С него може да презаредите и след тренировка.

Ядково мляко Choco Delight - бадеми, фурми, сурово какао, джинджифил, канела, изворна водa. Бадемите са богат източник на витамин Е и В комплекс, съдържат незаменими мастни киселини и минерали, зареждат организма с протеини и енергия. Натурално сладките фурми са и невероятно полезни – богати на желязо, магнезий и много други минерали и витамини. Джинджифилът едва ли има нужда от представяне, а за ползите от суровото какао можем да се говори дълго. С щипка канела за финал, Choco Delight ще те пренесе в страната на вкусните и полезни удоволствия.

Всички тези изкушения вече може да поръчате и да закупите и от магазин Здравословен. Опитайте ги ТУК.

Източник:
Fresh Brothers

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...