"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Топ напитка за 2015 – Био Сок от Бреза Sealand BIRK

Автор: Здравословен
Последно обновяване на информацията: 09.04.2021 г.


С удоволствие посрещаме на българска земя ТОП напитката на 2015 година – био сок от бреза. 2013-та бе годината на алое верата, 2014 – на кокосовата вода, но тази година и то в световен мащаб ще се радваме на натуралната и супер полезна, хидратираща и освежаваща брезова вода. Био напитката експлодира от куп благоприятстващи организма свойства и има силно хидратиращ, тонизиращ и имуностимулиращ ефект върху организма.

Sealand Birk продуктите водят началото си от био сертифицирани брезови гори в Дания. Брезовата вода е древна Скандинавска здравословна и хранителна напитка, която е предпочитана за дневна консумация след дългите северни нощи. Всеки ден дървото бреза „пие“ средо по 300 литра вода и следователно съдържа няколко хиляди литра сок, който се бутилира директно от дървото чрез дренаж (по същия начин, по който се добива и кленовият сироп). Вкусът е свеж и напомня пролетта - мека, приятно балансирана и сладка. Представлява истински стимул и вдъхновение за тялото и сетивата!

Открийте качествата и естествения вкус на био сока от бреза, получен директно от източника. Продуктите Sealand BIRK гарантират не само страхотен вкус, но и истинска органична сладост на скритите съкровища на природата. Брезата е известна като "Дървото на живота". След като поне веднъж сте опитали Sealand BIRK, вие сами ще се уверите. Но трябва да опитате, за да повярвате.

Чист брезов сок с ниско съдържание на калории
Био сокът от бреза Sealand BIRK съдържа много органични, естествено срещащи се антиоксиданти, електролити, микроелементи, ксилитол, фруктоза и витамини, които са лесни за абсорбиране. Вие имате уникалната възможност да се възползвате от естествените дарове на природата и да тонизирате организма си винаги, когато усетите нужда от презареждане.

Вкусът е свеж и можете да опитате всичките пет разновидности – натурален, с бъз, с малина, с боровинка и с джинджифил&лайм без никакви скрупули, защото продуктите Sealand BIRK предлагат естествена сладост с ниско съдържание на калории. Чистата брезова вода се събира в началото на пролетта, преди раззеленяването на листата, когато е и идеалният момент да се извлече в максимална степен хранителната стойност на продукта. Вкусът е освежаващ, пълен с хранителни вещества и органична сладост. Без консерванти, без добавки, роден органичен, защото няма смисъл да се опитваме да подобрим, това с което ни дарява природата.

Други полезни качества на сока от бреза
Мъзгата от бреза може да се добие навсякъде из Европа, където се отглеждат тези чудесни дървета. Отдавна е позната в Източна Европа, в Русия, както и в някои региони на Източен Китай като отлично средство за рехидратация.

Сокът от бреза помага за контролиране нивата на холестерола и за укрепване на имунната система. Има благотворно влияние при бронхит и артрит, при заболявания на черния дроб, при грип, главоболието, дори и при пърхот и екзема. Помага за елиминирането на токсините и за намаляване на целулита. Действа фоново имуностимулиращо на организма.

Изкусителните аромати
Живителният сок увеличава по естествен начин вашата енергия. Брезата естествено филтрира над 100 литра вода дневно чрез кореновата система, добавяйки минерали / хранителни вещества. От огромните насаждения от био сертифицирани брезови гори, по метода на канелка се пробива брезовото дърво и се добива натурален брезов сок, който се предлага в 5 различни вкуса. Насладете се на охладената напитка с вкус по избор - натурален, бъз, боровинки, малина, лимон и джинджифил, както и на газирания сок от бреза Sealand Birk (кенче).

Сокът, извлечен директно от брезата, има естествено съдържание на витамини и минерали, антиоксиданти, аскорбинова киселина, (1,2% ) естествена плодова захар, (0.7-1.4%) ксилитол, витамин С, калий, калций, натрий, магнезий, цинк, фосфор, желязо, глутамин, аминокиселини, макро- и микроелементи.

Екипът на ЗДРАВОСЛОВЕН Ви гарантира, че брезовата вода ще бъде хитовата напитка на 2015 г - имуностимулираща, супер хидратираща, мощно анти-оксидираща, естествено сладка и тонизираща. Насладете й се и вие!

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...