"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

АФА – здраве и сила от дивата природа

Автор: Златната ябълка
Последно обновяване на информацията: 05.05.2017 г.


Синьо-зеленото диворастящо микроводорасло АФА (Aphanizomenon flos-aquae) е изключителна храна за здраве. Идва от красивите природно чисти води на езерото Кламат, щата Орегон, САЩ, като дарява човешкото тяло с жизненоважни витамини, минерали, аминокиселини, множество пигменти.

Изключителна храна за мозъка и мощен естествен антидепресант, засилва паметта и концентрацията, съпътства оздравителните процеси, намалява хроничната умора.

Сред най-значимите й научно доказани свойства са:
• Способността да стимулира производството на зрели стволови клетки от костния мозък, благодарение на полизахаридите, съдържащи се в нея. Множество научни изследвания доказват способността на АФА да увеличава стволовите клетки в кръвта от 30 до 80%. Пет грама АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА активизират отделянето на зрели стволови клетки от костния мозък. Това е причината тя да е незаменим участник в продукта GoldenStemPower.
• АФА е мощен имунорегулатор. Тя намалява риска от грип и простудни заболявания. Грам и половина от продукта увеличава производството на имунни клетки с 40%.
• Тя е изключителна храна за нервната система и мозъка. АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА е най-богата на фенилетиламин (ФЕА), хормонът на щастието. Той е мощен естествен антидепресант, който облекчава депресията, подобрява настроението, засилва паметта и концентрацията.
• Най-богат естествен източник на витамин B12, което я прави идеална храна за бременни жени, бебета, вегетарианци и спортисти.
• Съдържа множество пигменти, които имат пречистващо, противовъзпалително и антираково действие.
• Тази уникална храна дарява тялото с всички жизненоважни витамини и минерали в идеална пропорция и с максимална усвояемост.
• Съдържа всички незаменими аминокиселини в пропорция, най-близка до тази на човешкото тяло.
• Изключително богата на най-лесно усвояеми белтъчини – 95% усвояемост.
АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА облекчава състояния, свързани с възпалителни процеси. Тя съдържа фикоцианин, синия пигмент, за който беше доказано, че блокира ензима циклооксигеназа (COX-2), на който се дължи синтеза в тялото на веществата, които пораждат болката и възпаленията. Фикоцианинът е силен естествен антиоксидант.

Синьо-зеленото микроводорасло АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА е природна органична храна с най-висока усвояемост, без никакви странични ефекти или противопоказания. АФА съпътства оздравителните процеси при много болести, сред които рак, диабет, множествена склероза, проблеми с щитовидната жлеза, депресии, проблеми със съня, зрението и много други.

Aphanizomenon flos-aquae – невидимите цветя на водата
Днес АФА процъфтява в красивите води на Горното Кламатско езеро в Южен Орегон, САЩ. Наименованието й Aphanizomenon flos-aquae в превод означава „невидимите цветя на водата“. През последните 30 години тя се събира и продава като уникална хранителна добавка, богата на здравословни органични съединения. Въпреки, че АФА расте на много други места по света, биомасата, която ежегодно се натрупва в Кламатското езеро, е уникална със своето изобилие и чистота. В сезона на събирането АФА поглъща наличния азот и произвежда огромен цъфтеж, така че водата практически е 100% пълна с чиста маса АФА. Продуктите на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА съдържат 100% сертифицирана органично чиста АФА от езерото Кламат.

Защо да предпочетете АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА?
• АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА притежава сертификат за 100% органично производство.
• АФА е охладена до 5 градуса непосредствено след изваждането от езерото Кламат, което гарантира 100% запазване на полезните вещества в клетката.
• Диворастящо микроводорасло в алкално, екологично чисто езеро, заобиколено от вулкани, езера и съхранена природа.
• Изключително богата на фитопигменти. Най-богата спрямо останалата АФА на пазара, заради метода на производство.
• Най-богата спрямо останалата АФА и всички останали биологични видове на фенилетиламин (ФЕА или хормонът на щастието), мощен естествен антидепресант, засилващ паметта, творчеството и вниманието.
АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА е най-богатата на витамин В12 хранителна добавка.
• Съдържа 18 незаменими аминокиселини в най-близка пропорция до тази на човешкото тяло.
• Съдържа най-лесно усвояемите белтъчини – 95% усвояемост.
• Идеална храна за вегетарианци, бременни, бебета и спортисти.
• Пет грама АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА стимулират отделянето на зрели стволови клетки от костния мозък.
• Грам и половина АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА стимулират 40% от клетките на имунната система.
• Изключително богата на каротиноиди – повече от 240 ретинолови еквивалента на грам. Те са мощни антиоксиданти, хармонизатори на имунната система, предпазват от рак, подобряват зрението.
• Ниска цена за грам, високостойностна, чиста и питателна храна от Кламатското езеро.

Микроводораслите на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА са природна органична храна с най-висока усвояемост, без никакви странични ефекти или противопоказания. Хранителна добавка, а не лекарствено средство.

Източник: Златната ябълка

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...