"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Училище за жени с Елена Терзиева в Жените с Марта Вачкова


Последно обновяване на информацията: 28.12.2011 г.


Първото ни участие в предаването на Марта Вачкова предизвика изключителен интерес към домашно приготвените маски за красота и предимствата на Био козметиката. Нашият управител Елена Терзиева беше поканена отново да участва в предаването като гост-учител в рубриката „Училище за жени”.

Този път тя ни изненада с маската за красота на Клеопатра, която е научила лично от нейните наследнички - съвременните египтянки, когато е била в Египет. Характерно за жените на Египет е тяхното желание винаги да изглеждат добре и внимателните грижи, които полагат, за да го постигнат. За целта те имат специални тайни, които използват, за да предизвикат интереса на мъжете.

Елена Терзиева ни разкри една рецепта за глинена маска за лице, която освен фина глина, включва мед и лимон за добиване на желаната консистенция. Използвайте керамични съдове, за да не се получи окисляване. Магията е в приятно прекараното време за разкрасяване, време да се погрижим за себе си – да си приготвим собственоръчно маската, докато слушаме любимата музика и да се насладим на ароматна вана.

Полезните качества на глината са неизброими. Тя съдържа минералите, които се съдържат и в морската вода и има всеизвестно благотворно влияние върху кожата. Когато е чиста и фина дори може да се приема вътрешно като действа пречистващо на организма. За да засилим още повече ефекта на маската и за да я направим подходяща за всеки вид кожа, може да добавим различни етерични масла. Маслото от иланг-иланг например е подходящо за мазна кожа, маслото от чаено дърво дезинфекцира и почиства проблемната кожа, а маслото от лавандула успокоява сухата кожа и я предпазва от появата на бръчки.

Това е една природна натурална маска, която няма никакви противопоказания, бърза и лесна за приготвяне и прилагане е и има прекрасен ефект върху кожата, който може да опитате още днес. След маската освежете лицето си с розова вода и бъдете неотразима. Тази маска е толкова вкусна, че дори може да си я хапнете, а за да изненадате още по-приятно любимия и ефектът върху него да е още по-силен и поразителен. Елена Терзиева ни посъветва да втрием няколко капки масло от иланг-иланг зад ушите или да пръснем върху чаршафите, за да стимулираме мъжкото желание. Бъдете неустоими и пленявайте мъжете с вашата красота и здравословен вид!

За още тайни за женската красота, гледайте цялото видео


Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...