"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Курс по правилно хранене на д-р Татяна Николова на 15-16 март


Последно обновяване на информацията: 16.02.2014 г.


Фигурата на вашите мечти за 30 секунди!

Разбира се, това е невъзможно за 30 секунди, но те са достатъчни, за да вземете решение да имате фигурата, за която мечтаете, когато погледнете в огледалото.

Курс по правилно хранене на д-р Татяна Николова е за всички, които искат да поемат пълен контрол върху собствения си живот – безопасно да намалят теглото си и лесно да го поддържат, да предотвратят развитието на множество болести и да подобрят качеството на здравето си още днес!

Нашият практически курс по правилно хранене помага на хората:
• да нормализират храненето си;
• да подобрят хранителните си навици;
• да научат как храненето оказва влияние върху здравето и външния вид;
• да отслабнат безопасно;
• да се научат да контролират теглото си и никога да не качват килограми;
• да бъдат бодри и енергични;
• да научат повече за клетъчното хранене: какво, кога, колко, как да се храним;
• с помощта на продукти за балансирано хранене да подобрят здравето и самочувствието си.

Курсът включва:
6 теми в 2 дни, от които ще получите нови знания;
1 безплатно измерване с везна „Танита”, която определя вашите: тегло, биологична възраст, физически тип, костна маса, процент съдържание на мазнини, вода и мускулна маса в организма, висцерална мастна тъкан, оптимално количество калории за деня;
Дегустации на лесни и вкусни здравословни рецепти.

Цена на курса: 60 лв.
15-16 март 2014 г. от 11:00 до 13:30 часа

За повече информация и записвания: 0888/77 22 65 – Венета Маркова; 0897/88 31 99 – д-р Татяна Николова.

Темите

I. Водата
1. Кои напитки не са вода и какво не бива да пием?
2. Какво количество вода трябва да пием, за да сме здрави?
3. Какви качества трябва да притежава водата, за да изпълнява функциите си в тялото?

II. Прочистване на организма
1. Какво представляват шлаките и защо трябва да прочистваме храносмилателния тракт?
2. Какво представляват хранителните фибри?
3. Кои продукти съдържат фибри?

III. Въглехидрати. Гликемичен индекс
1. Какво представляват простите и сложните въглехидрати?
2. Защо простите въглехидрати са вредни и трябва да ги избягваме?
3. Защо колкото повече сложни въглехидрати употребяваме, толкова по-добре?

IV. Протеини
1. Какво представляват протеините и за какво са нужни?
2. Какви протеини трябва да употребяваме?
3. Как се различават растителните протеини от животинските?

V. Мазнини – полезни и вредни. Здраво сърце
1. Кои мазнини са опасни за фигурата и здравето?
2. Кои мазнини са полезни?
3. Как храненето може да укрепи сърцето?
4. Какво да правим, за да избегнем сърдечносъдовите заболявания?

VI. Обмяна на веществата
1. Какво е обмяната на веществата?
2. Кои фактори пречат на обмяната на веществата?
3. Как да оптимизираме обмяната на веществата?

Д-Р ТАТЯНА НИКОЛОВА e главен лектор на Курса по правилно хранене към Корал клуб България. „Убедена съм, че здравето е ценност, която може да се съхрани само тогава, когато сме информирани.”

Д-р Татяна Николова е родена на 7 февруари 1957 г. в Украйна. През 1983 г. завършва Харковския медицински университет и започва лекарската си практика като педиатър в гр. Червен бряг. Една година по-късно се прехвърля в Спешния център в гр. Плевен, където работи 10 години, до 1994 г.

През следващите години завършва различни курсове по алтернативна и традиционна медицина, както и по нутрициология (науката за хранене на клетката) и преди 12 години започва да лекува пациентите си с нетрадиционни методи, комбинирани с холистичен подход.
„Убедена съм, че здравето е ценност, която може да се съхрани само тогава, когато сме информирани.”

Интересът й към темата за здравето е свързан със собствените й здравословни проблеми, за които традиционната медицина не може да даде отговор. Задълбоченото изучаване на алтернативните подходи я кара да проумее, че тайната на доброто здраве се крие в простите неща – кислород, дишане, храна, почивка, начин на мислене.

Д-р Николова започва да прилага методите на нетрадиционната медицина – хранителни добавки, билкови препарати, както и позитивни утвърждения, методите на Силва, Луиз Хей, д-р Синелников, Норбеков, компютърна диагностика, честотни терапии с апаратура „Оберон”.

Благодарение на тези система тя успява да възстанови напълно собственото си здраве и започва да помага и на своите пациенти също да оздравеят напълно и трайно.

Към настоящия момент д-р Николова работи в Медицински център „Здравословен живот” (www.zdravosloven.com) с био-резонансна апаратура „Оберон”. Нейни основни помощници в работата са продуктите на Корал клуб Интернешънъл (www.coral-club.com), като в сътрудничество с тази компания тя провежда курса по правилно хранене.

Повече информация за д-р Татяна Николова, нейната работа и постигнати резултати при нейни пациенти по възстановяване на здравето можете на намерите на личния й уебсайт www.fluidpower.eu, както и в уебсайта www.zdravosloven.com.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...