"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Стил и качество от Южна Бургундия вече и в нашите кухни


Последно обновяване на информацията: 27.04.2017 г.


Всяка домакиня мечтае да има идеалната кухня, а какво е идеалната кухня без перфектните съдове. От няколко години предлагаме на българските семейства керамичните съдове Emile Henry, които запазват непроменени вкусовите и здравословни характеристики на приготвяните в тях ястия и придават стил на вашата кухня със своето разнообразие от модерни цветове и разчупени форми.

Произведени по специалната технология Ceradon, тези съдове са подходящи за използване върху газов котлон и в микровълнова фурна. Характеризират се с висока издръжливост и дълъг живот и за това са предпочитани и в много ресторанти. Позволяват директното поставяне на тавата от хладилника в нагорещената фурна и от горещата фурна върху кухненския плот. Хубавото при тях е, че са лесни за почистване и може да изберете от голямата цветова гама, която ви предлагаме.

Комбинирайте цветовете на вашия кухненски интериор с прекрасните керамични съдове и се насладете на хармонията във вашата кухня. И все пак по-важен си остава фактът, че тези съдове не съдържат вредни съставки, които при нагряване да проникнат в храната, която се приготвя в тях. Всички знаем предимствата на керамиката.

Вече може да заредите вашата кухня с всички необходими домакински прибори, без да правите нито за миг компромис. Изпечете си пица на плоча, пригответе си крем брюле, вкусен пай, задушете зеленчуци или ориз, пригответе на пара любимото си месо и още куп кулинарни операции, които може да приготвите с помощта на издръжливите френски керамични съдове с марката Emile Henry.

Фирмата поддържа постоянно високо качество, като следи тенденциите при различните начини за готвене. Както знаем, Emile Henry е френска фамилия с традиция в производството на керамични съдове, която всяка година увеличава асортимента, като с това успява да зарадва и българските домакинства. Вижте подробната ни статия за тези съдове ТУК, разгледайте целия каталог и изберете съдовете, от които има нужда вашата кухня. За пореден път заложете на най-доброто за себе. А защо да не подарите здраве и на хората, които обичате.

Вече може да ви предложим и стилни комплекти с прибори за хранене от висококачествена неръждаема стомана, които да се впишат във вашата перфектно оборудвана кухня. Разгледайте сами ТУК.

Харесайте страницата ни във Facebook, за да се информирате навреме за всичките ни събития.

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получите известяване лично по e-mail.

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...