"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Най-новото от ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Последно обновяване на информацията: 21.03.2011 г.

На тази страница можете да разгледате най-новото от ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, всички новини около компанията, услугите и дейността ни. Тук ще научавате и най-новите промоции отстъпки, които предлагаме в магазина и медицинския център. На тези страници ще обявяваме и най-новите интересн събития, които организираме за вас.
Ние сме млади и динамични, около нас постоянно се случва нещо ново. Можете редовно да се следите всички новини на тази страница или да останете в постоянна връзка с нас по един от тези удобни начини:

Абонирайте се за нашия седмичен бюлетин: Всеки вторник ще получавате в електронната си поща писмо с всички новини, нови продукти и услуги, промоции и статии от портала, публикувани през изминалата седмица.

Станете наш почитател във FACEBOOK: Това е най-бързият начин, по който можете да научавате най-новото за нас. Публикуваме по 3-5 постинга всеки ден във FACEBOOK. Ако ни харесвате кликайте "Харесва ми" и коментирайте - така ни подкрепяте!

Следвайте ни в TWITTER: Друг бърз начин да получвата и следите всичко най-ново около нас. Ако TWITTER е любимата ви социална мрежа, можете да останете във връзка с нас точно там.

You Tube Канал: В него можете да гледате всички видео клипове и филми, свързани с нашата компания и дейност.

Най-интересното от нас в SVEJO.NET: Ако ви харесват нашите новини и информация, дайте своя SVEJO-глас в наша подкрепа - така стигаме да повече читатели.