"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Детоксикация в медицински център „Здравословен живот”


Последно обновяване на информацията: 21.07.2014 г.


Медицински център „Здравословен живот” ви предлага нова процедура в услуга на вашето здраве. Вече може да си правите детоксикиращите процедури всяка седмица от понеделник до петък, от 14:00 ч. до 17:00 ч., след предварително записване. Йонният детоксикатор в нашия медицински център е високотехнологично устройство, което посредством йонна водна баня на краката, освобождава нашия организъм от натрупаните токсини и шлаки, за да се чувствате жизнен и енергичен.

Нашите специалисти ще ви препоръчат с каква честота и продължителност да си правите процедурите и в рамките на какъв интервал от време. Ще анализират и получения цвят на водата. Освен процедурите, вие ще получите и ценни съвети как да прилагате детоксикацията и в ежедневните си активности.

Как точно работи детокисикаторът?
Детоксикаторът, който използваме в МЦ „Здравословен живот” има двойна функция – баня за крака и колан с инфрачервени вълни. Разполага с три степени на мощност и LCD екран. Апаратът работи на стандартна мощност 220V и 110V. Коланът се състои от бамбук и въглен и чрез своите дълги инфрачервени лъчи служи за дълбочинна терапия.

Детоксикаторът създава високо йонизирана среда, като при потапяне на краката във ваничката, тези йони проникват в нашето тяло и неутрализират токсините. Във водата след 20-30 минутната процедура остават различни частици мазнина и слуз, които показват каква е пречиствателната способност на уреда. Водната баня на стъпалата стимулира и запазва нашата биоенергия (енергията на живота, която се съдържа в телесните течности – електромагнитната сила, която изпозлват клетките). Детоксикацията се прави точно на стъпалата, тъй като те са канал, чрез който тялото се опитва да се пречисти от нечистотиите. Чрез пречистващите процедури се осигурява правилната честота на клетките, за да могат да функционират и за да се отърват от токсините и другите нечистотии. Водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле.

Детоксикаторът зарежда клетките с кислород. При потапяне на краката във ваничката на детоксикатора започва стремеж да се разпредели енергията между човека и водата. В случай, че човек е в лошо здравословно състояние, водата има тъмнокафяв цвят, което показва, че вие не получавате достатъчно количество от образуваната енергия, но ако сте в добро здравословно състояние, получавате достатъчно количество енергия и водата е със светлокафяв цвят. Друг признак за ефективността на детоксикацията е цветът на урината след процедурата, който има по-тъмен цвят. Това се дължи на активизацията на пречистващите процеси.

Лечебни свойства
Това са само част от благотворните лечбни свойства, които имат детокс процедурите върху човешкото здраве.

• Вътрешно пречистване на целия организъм
• Повишаване на енергията и намаляване на стреса
• Добро състояние и равновесие на цялото тяло
• Подобряване на паметта и съня
• Подобряване на потентността
• Чувствително облекчаване на болките
• При бръчки, акне и други кожни проблеми
• Подсилване на имунната система, работата на черния дроб и бъбреците
• Подобряване на общата обмяна на веществата и метаболизма
• Пречистване от живак и тежки метали

Йонната баня пречиства всички жизнено важни органи, което води до облекчаване на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, суха вагина, гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.

Детоксикаторът е безопасен за повечето хора. Въпреки това той не бива да се използва от хора с епилепсия, хемофилия, хора, използващи апарати за сърце, хора с присадени органи или такива, които приемат препарати за разреждане на кръвта. Йонна терапия не бива да се прилага и на деца под петгодишна възраст, както и на бременни, кърмачки и хора с открити рани на стъпалата.

При прилагане на процедурите с детоксикатора в комбинация с пречистваща диета, ефектът ще бъде много по-силен, ефективен и дългосрочен. В нашия медицински център имате възможност да си изготвите персонални детокс, антистрес и анти-ейджинг програми, съобразени с вашето индивидуално здравословно състояние.

Медицински център "Здравословен живот" започва есенния сезон с голям диапазон от нова диагностична и терапевтична апаратура: био-резонанс, био-скенер, био-резонансен уред „Фрекс” за лечение на огромен брой инфекции, вируси, паразити, както и йонен детоксикатор за изчистване на важните системи във вашето тяло. Побързайте да си направите нужната консултация с наш специалист и посрещнете хладното време здрави, силни и подготвени.

Ето ги и цените: био-резонанс изследване + консултация и назначаване на програма - 80 лв.; био-резонансната терапия с уреда "Биорезонансна терапия - Фрекс" - за един сеанс/процедура - 20 лв., за три последователни сеанса/процедури - 45 лв., за пет процедури - 70 лв., а за 10 сеанса - 120 лв.; изследвате с био скенер - 40 лв.; детоксикация - 1 бр. на цена 10.00 лв.; 3 бр. - цена 25.00 лв.; 5 бр. - цена 40.00 лв. Прегледите се осъществяват след предварително записване на час. Може да се регистрирате ТУК или да се свържете с Венета Маркова на телефон: 0888 77 22 65.

Харесайте страницата ни във Facebook, за да се информирате навреме за всичките ни събития.

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получите известяване лично по e-mail.

Използвана литература:
Condicia

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...