"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
Product Image thumb
Product Image thumb
Product Image thumb
Product Image thumb

Хоризонтална пресоваща сокоизтисквачка Sana EUJ-707

770.00 лв.

Търговска марка: Sana
Разфасовка: 5,7 кг.
Производител: Omega, САЩ
Произход: Южна Корея

Дългоочакваният модел хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка е вече тук - Sana by Omega сe утвърди като бестселър през 2014 г. Първата пресоваща машина с толкова голям отвор за плодове и зеленчуци! Досега само някои модели вертикални машини имаха близък размер до този, но сега Sana променя ситуацията. Пресоващата машина вече не е бавна, както се твърдеше за други модели. Пускате по-едри парчета през отвора, а машината ги захапва и смила без проблем.

Не само новият дизайн е впечатляващ при Sana. Тази машина от последно поколение е снабдена с мощен мотор, който ще изцеди до сухо пулпата, преди да я изхвърли. Така в сока попадат повече витамини, ензими, минерали и сокове от вашите продукти. Максималната ефективност е гарантирана от двустепенната система за изцеждане на вала и ниските обороти на въртене 70 об./мин. Може би не тихата работа на машината е най-впечатляващо за ценителите на здравословния сок. Със Sana ще изцеждате с лекота и твърди и меки продукти, всякакви зеленолистни, без да увреждате нутриентите чрез загряване или окисление, както се случва при центробежните модели. Sana не се задръства от дългите целулозни влакна на целината, а вие продължавате с поредната чаша здраве, без да губите време за разглобяване и чистене.

Sana EUJ-707 e първият модел хоризонтална пресоваща машина, която има втора цедка с по-едри отвори, за да е възможно приготвянето на сок с повече парченца плод. Сега няма да изхвърляте месестата част на меките плодове (ягоди, киви, круши) и сокът от домати ще бъде още по-плътен. Цедката с големи отвори увеличава добивът на сок от меки продукти. А с помощта на новото бутало със силиконов пръстен, ще се справяте с меките продукти без остатъци от тях по стените на гърлото и между вала и цедката, което определено бе недостатък на вертикалните модели.

От изключителна важност са материалите от които е направена вашата сокоизстисквачка. При Sana са използвани безвредни за здравето материали - пластмаси без бисфеноли (all BPA free). Дългата употреба е гарантирана и от супер-здравата пластмаса, използвана за изработката на вала и трите цедки.

Не може да се подминат качествените промени по отношение на съдовете, включени в комплекта. Новият модел на Omega за Европейският пазар Sana e снабдена със стъклена кана за сок и с контейнер за отпадъци от неръждаема стомана. Дизайнът на машината е красноречив сам по себе си. Но едва след като започнете да я използвате, ще откриете удобството на кабела, който може да се завърти на всяка страна, да се включи към контакт, независимо на коя страна се намира, а на вас няма да ви се мота кабел по кухненския плот.

Смело ви препоръчваме този нов модел сокоизстисквачка, тъй като е най-ефективна и най-лесна за поддържане спрямо други модели с един вал. Живите ензими, запазени в сока приготвен със Sana ще ви доставят ежедневно вкусната доза жизненост за вашето тяло. Бъдете перфектни, като се снабдите с последната технология при сокоизстисквачките.

Характеристики:
- бавна скорост на пресоване - 70 об./мин.
- широк отвор за продукти (по-широк от всяка друга пресоваща фреш машина)
- безопасни материали - без бисфеноли (BPA free)
- вал, цедки изработени от издръжливия GE Ultem материал
- стъклена каничка за сок
- кана за пулпа от неръждаема стомана
- допълнителна цедка с по-едри отвори за повече пулпа в сока
- приставки за формиране на спагети и гризини
- подходяща за сок от цитруси, ябълки, кореноплодни, зеленолистни зеленчуци, грозде ...
- цвят: червен (Ферари), бял (перлен) или хром (с метален отблясък). При поръчка: посочете в забележки.
- консумация на мотора: 200 W
- размери: 420 x 187 x 320 мм.
- 3 години гаранция за всички части и доживотна гаранция за мотора (гаранцията важи само за домашно ползване на уреда).Още продукти от този щанд:

Сокоизстисквачка двувалова Vidia VTG-001
Сокоизстисквачка с голям отвор Omega MMV-702S
Блендер с вакуум Vidia BL-001
Дехидратор с 5 тавички Excalibur ECB52B

На вашето внимание: