"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
В промоция

Примамка за мравки ARIES 2 бр.

29.99лв.22.49 лв.

Намаление с 7.50 лв.


Съдържание: Активна съставка: спиносад (Spinosad)
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 2 бр.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия

Примамката за мравки на ARIES - с инсектицидна активна съставка (Spinosad) за ефективна и цялостна борба с мравки на тераси, балкони, пътеки и на закрито.

- Ефективна и цялостна борба с мравките без синтетични препарати
- Идеален за използване на вътрешни дворове, балкони, пътеки и на закрито

Начин на действие:
Примамката се взима от работниците в колонията на мравките и се транспортира до гнездото. Колонията на мравките се унищожава чрез хранене на примамката на работниците, ларвите и кралицата в гнездото на мравките. Успешната борба с мравките може да отнеме няколко седмици. Ако заразата е особено сериозна, сменете кутията за примамка след 3-4 седмици.

Употреба:
Поставете кутията с примамка за мравки в непосредствена близост до гнездата на мравки или директно върху улиците за мравки. Не изваждайте кутията със стръвта, докато вече не виждате мравки.

Използвайте биоцидите внимателно. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание: