"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

Препарат против мишки ARIES 200 гр.

29.89 лв.

Съдържание: Активни съставки: гераниол 5,4 гр./ 100 гр., лавандово масло 2,7 гр./ 100 гр.
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 200 гр.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия
Сертифициращ орган: EcoControl

Препаратът на ARIES е дезодорант против мишки и други гризачи. Прави бариера около застрашени зони, като градински навес, оранжерия, гараж или таван, значително ще намали броя на мишките или ще ги държи настрана. Не е подходящ за жилищни помещения поради миризмата.

- Идеален за зимна градина, гараж и други външни площи
- Също така отблъсква други гризачи
- Ефективен с етерични масла

Като бариера за миризми, поставете няколко камъчета там, където мишките оставят следи от изпражнения или причиняват щети. Камъните могат да се наредят и в купички/чинии, за да се местят по-лесно при нужда. Ефектът продължава до 3 седмици в зависимост от времето.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Спагети със сушени домати, спанак и риган

Кухня и рецепти / Основни ястия

След големи празници като Коледа и Нова Година, когато по традиция се консумират огромни количества месо, аз Ви препоръчвам да починете поне седмица, без да консумирате месни ястия. Добре би било да консумирате растителни храни, като сменяте плодове, зърнени, бобени растения и сурови ядки и всякакви техни производни. Ето една подходяща рецепта, с която можете да стартирате едноседмичната си очистваща програма. Много добре се забавлявам, когато...