"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

Леплива уловка за стайни растения и овощни дръвчета ARIES 7 бр.

26.99 лв.

Съдържание: пакет от жълти стикери съдържа 7 стикера и 7 телчета за завързване
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 7 бр.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия

Лепливата уловка за стайни растения на ARIES привлича и задържа вредните насекоми. Срещу вредители по растенията като гъбни комари („черни мухи”), бели мухи, крилати листни въшки, трипси, листоминери или цикади.

- Летящите насекоми са привлечени от жълтия цвят и се залепват здраво
- Идеален за стайни растения
- Без мирис и без инсектицидни активни съставки
- Оценен като „много добър“ от потребителския вестник Öko-Test

Приложение:
Използвайте жълтите стикери възможно най-рано. Залепете жълтия стикер директно в почвата или го завържете за растението с помощта на телта. Един жълт стикер на растение е достатъчен.

Тъй като лепилото не изсъхва и не капе върху, жълтите стикери могат да останат в саксиите за по-дълъг период от време и да помогнат при борбата с вредителите.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Домашно приготвена слънчогледова халва

Кухня и рецепти / Десерти

Халва е арабска дума, с която се назовава традиционен десерт, който ще откриете в много разновидности и в много култури и страни по света. Нашата рецепта е за традиционна слънчогледова халва, която е популярна в Източна Европа. Този вариант е по-лек от традиционните близкоизточни халви, които използват грис брашно, са да се сгъстят съставките. Като първа стъпка от приготвянето на халвата е производство на собствено брашно от слънчогледови семки...

Спагети със сушени домати, спанак и риган

Кухня и рецепти / Основни ястия

След големи празници като Коледа и Нова Година, когато по традиция се консумират огромни количества месо, аз Ви препоръчвам да починете поне седмица, без да консумирате месни ястия. Добре би било да консумирате растителни храни, като сменяте плодове, зърнени, бобени растения и сурови ядки и всякакви техни производни. Ето една подходяща рецепта, с която можете да стартирате едноседмичната си очистваща програма. Много добре се забавлявам, когато...