"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
В промоция

БИО Сух балсам за крака ARIES 50 гр.

19.99лв.14.99 лв.

Намаление с 5.00 лв.


Съдържание: зехтин Extra Virign* (Olea Europeana), жълт пчелен восък* (Cera Alba), лавандула* (Lavandula Angustifolia), мащерка* (Thymus Vulgaris), линалол**, лимонен**, гераниол**.
* от контролирано биологично земеделие.
** натурални съставки от етерични масла.
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 50 гр.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Natrue

Балсамът за грижа за краката на ARIES има ревитализиращ ефект и е благословия за стресирани крака. Органичните активни съставки, отделяни от топлината на тялото, свързват остатъчната влага и ви глезят по нежен начин. В допълнение, естествените свойства на активните съставки правят краката ви видимо еластични и осигуряват здравословен климат на краката. Балсамът за грижа за краката с подбрани органични суровини е ръчно изработен във фабриката Stapeler.

- Ревитализираща грижа за стресирани крака
- 100% ценни органични съставки
- Без никакви добавки, без алкохол
- Ръчно изработена с любов

Употреба:
Нанесете балсама върху чисти, леко влажни крака и масажирайте нежно.

Съдържащият се в зехтина витамин Е/токоферол и свойствата на естествения жълт восък правят консервантите излишни дори при стайна температура.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Салата с печени патладжани и бамя

Кухня и рецепти / Салати

Когато салатата се превръща в основно ястие, тя не бива да е само от зеленийки; трябва да има и по-засищащи продукти. Това могат да са кълнове (те са високо енергийна храна с много витамини, хранителни вещества и ензими), богат на мазнини и протеини дресинг (например с тахан, смлени ядки, фъстъчено масло, “млечен” дресинг от кълнове (като този) и т.н.). Това могат да са семена и ядки, добавени към салатата, сварени бобови или зърнени, картофи, печени...