"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
В промоция

FertyBiotic за жени

68.90лв.62.01 лв.

Намаление с 6.89 лв.


Съдържание: Мио-инозитол 2 g, Кароинозитол (хироинозитол) 210,5 mg, Фолиева киселина 200 µg, Селен 27,5 µg, Мелатонин 1 mg, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Crispatus, Lactobacillus Plantarum.
Търговска марка: FertyBiotic
Разфасовка: 30 сашета
Производител: Fertypharm
Произход: Испания

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН

FertyBiotic за жени е хранителна добавка, съдържаща Мио-инозитол, Каронозитол (д-хиро-инозитол), фолиева киселина, селен и лактобацили.

FertyBiotic за жени включва в състава си следното:

- Мио-инозитол. Принадлежи към групата на витамин В. Участва във важни процеси,като въглехидратния и мастния метаболизъм. Част е от клетъчните мембрани и се намира във висока концентрация във флуидите на репродуктивната система.
- Кароинозитол (хироинозитол). Изомер на инозитола. Спада към групата на витимани В. Открива се в храната, но в малко количество. Играе важна роля във въглехидратния метаболизъм и инсулиновата чувствителност.
- Фолиева киселинана. Витамин от група В. Действа като коензим в няколко важни метаболитни процеса. Необходим за клетъчното делене и тъканния растеж по време на бременността.
- Мелатонин. Широкоспектърен антиоксидант, секретиран от епифизата. Концентрацията му организма се променя и следва цикъла на деня и нощта. Синтезата на мелатонин започва да намалява след 30 годишна възраст. Мелатонинът намалява времето за заспиване.
- Селен. Важен минерал със силни антиоксидантни свойства. Предпазва клетките от оксидативна увреда.
- Lactobaclllus Rhamnosus, Crispatus and Plantarum. Лактобацилите са живи микроорганизми, които допринасят за поддържането на здравословен баланс на бактериалната флора на гастроинтестиналния тракт.

Част от възможните причини за безплодие при жените са наличието на Поликистозен яйчников синдром (ПКЯС), инфекциозни заболявания и нарастването на реактивните кислородни видове, които водят до дисбаланс в производството и качеството на яйцеклетките.

FertyBiotic е продукт, подходящ за жени с репродуктивни проблеми, които правят опити да заченат или страдат от някой от гореизброените проблеми. При жени, страдащи от Поликистозен яйчников синдром, FertBiotic увеличава нивата на прогестерон и овулационния капацитет.

Благодарение на мощната формула от антиоксиданти и пробиотици, FertyBiotic за жени намалява нивата на оксидативния стрес, помага при регулирането на андрогенния и естрогенен баланс на организма и благоприятства за узряването на яйцеклетките.

В допълнение, продуктът предпазва женския организъм от вредното влияние на свободните радикали и има благоприятен ефект върху качеството на яйцеклетките при жени, страдащи от Поликистозен яйчников синдром и жени, претърпели процедура по ин-витро оплождане.

Препоръчителата дневна доза е по 1 саше дневно, в продължение на 3 месеца. За предпочитане, сутрин. Изсипете съдържанието на 1 саше в чаша вода (200 мл), разбъркайте и изпийте.

Предпазни мерки:
- Добавките към храната не трябва да се считат като заместител на разнообразното и здравословен начин на живот.
- Не приемайте по-голяма от препоръчаната дневна доза.
- Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
- FertyBiotic за жени съдържа живи лактобацили, които са чувствителни на висока температура. Избягвайте да излагате продукта на въздействието на топлинни източници или резки температурни промени.
- Пазете продукта от източници на светлина и при температура под 25
градуса. Съхранявайте на хладно и сухо място.
- Съдържа подсладители. Не съдържа глутен. Не съдържа захар. Не съдържа лактоза.Още продукти от този щанд:

В промоция
Mултивитаминен сироп с растителен пробиотик Кокиче ProViotic
Морски алги и Алое вера (Ocean 21) CaliVita
Органичен Супер плодов сок с алое вера (GRAVITAL JUICE) CaliVita 946 мл.
Органичен Сок от Нони (Organic Noni Liquid) CaliVita 946 мл.

На вашето внимание:

Как да си направим органична жива салата за по-малко от левче?

Кухня и рецепти / Салати

Отговорът е много лесен! Разбира се, става въпрос за салата с кълнове и поници, които може да си отгледате вкъщи. Само от 3 с.л. семенца може да си направите жива салата. Кълновете са идеални за зимния сезон, когато няма изобилие от органични зеленолистни или са много скъпи, а зимните зеленчуци доста често застояват по рафтовете на магазините, при което голяма част от хранителни вещества се губят. Кълновете също така са и икономични ако сте на ограничен...