"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Защита на уринарния тракт (URX) CaliVita

62.40 лв.

Съдържание: 150 mg Д-маноза, 100 mg Екстракт от плодове на боровинки, 100 mg Екстракт от листа на коприва, 100 mg Екстракт от листа на мечо грозде, 30 mg Екстракт от листа на бучу, 20 mg Витамин C, 17 mg Екстракт от листа на кресон.
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: дикалциев фосфат (микрогранулат), стабилизатори (микрокристална целулоза, стеаринова киселина, хидроксипропил метилцелулоза), антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид).
Търговска марка: CaliVita
Опаковка: контейнер
Разфасовка: 60 таблетки
Производител: CaliVita
Произход: САЩ

Формулата URX съдържа комплекс от ценните активни съставки: червена боровинка, коприва, бучу, мечо грозде, кресон, D-маноза и витамин С, специално подбрани и предназначени да защитават пикочните пътища.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
- На хора, по-податливи към простуди.
- На хора, които често посещават закрити и открити плувни басейни.
- На хора, които не се обличат достатъчно топло в студено време.
- На хора, консумиращи малко течности.

Д-маноза (D-mannose): Представлява проста захарна молекула с шест въглеродни атома, която не се трансформира в гликоген в тялото, а се изхвърля почти изцяло през бъбреците. По специалното при него е, че молекулите могат да се свързват с тази част на бактерията Escherichia coli, която би залепнала за стените на пикочните пътища, така, че те ги елиминират почти „верижно”.

Боровинки (Vaccinium macrocarpon): Те са един от най-популярните „знаменателни планове”, който е използван в помощ на пикочните канали. Той може не само да предпази от залепване на патогени, но може да повлияе благоприятно на рН на урината, с което помага за поддържане здравето на пикочните пътища.

Коприва (urtica dioica): Заради слабият диуретичен ефект, листата и семената на копривата спомагат за опазването на здравето на бъбреците, както и за нормалното функциониране на долните пикочни пътища, а корените могат да бъдат използвани в случай на доброкачествена хипертрофия на простатата.

Бучу (Agathosma betulina): Листата на бучу са богати на флавоноиди, което придава на растението слаб диуретичен ефект, а благодарение съдържанието на diosphenol (камфор от бучу) то е идеалният дезинфектант.

Формулата съдържа и екстракт от кресон (Nasturtium officinale) и витамин С.

По 2-4 таблетки дневно.Още продукти от този щанд:

Нов продукт
Растителен пробиотик за жени ПроВиотик Кандида (ProViotic) 10 таблетки
Комплекс от билкови екстракти за жени (VitalWoman) CaliVita
Комплекс от билкови екстракти за мъже (VitalMan) CaliVita
За възстановяване на хормоналния баланс при мъжете (Pro-STP) CaliVita

На вашето внимание:

Сурово енергийно барче

Кухня и рецепти / Десерти

Не знам дали обичате да си хапвате мюсли рано сутрин, но за мен това е най-лесният и приятен начин да си набавя необходимите фибри за деня :) Според някои от последните изследвания в областта, човек има нужда от минимум 30 гр. фибри на ден, за да може храносмилателният му тракт да работи безпроблемно. А въпросните 30 гр. колкото и малко да изглеждат е супер трудно да бъдат набавяни ежедневно. За сравнение в една ябълка има само 3 гр. фибри, в грейпфрута...