"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Максимум Простата (Maximum Prostate) Supplement Spot

29.50 лв.

Съдържание: за 2 капсули - Витамин D3 (Холекалциферол) 800 IU, Цинк (Цинков цитрат) 20 mg, Селен (Селен хелат) 70 mcg, Мед (Меден глюконат) 2 mg, Манган (Манганов хелат) 2 mg, Хром (Хромов полиникотинат) 120 mcg, Молибден (Молибден хелат) 75 mcg, Phytopin® фитостероли 885 mg, Бета-ситостерол (от Phytopin®) 600 mg, Кампестерол (от Phytopin®) 50 mg, DIM (DI-индолил метан) 100 mg.
Други съставки: желатин, стабилизирано оризово брашно, магнезиев стеарат, силициев диоксид.
Търговска марка: Supplement Spot
Опаковка: контейнер
Разфасовка: 60 капсули
Производител: Supplement Spot
Произход: САЩ

Спомага за нормалното функциониране на простатната жлеза, облекчава при възпаления, предпазва от доброкачествено увеличение, поддържане на здравословното и състояние. Приложение при онкологични заболявания.

Всяка капсула от продукта съдържа 300 мг. Бета ситостерол. Бета-ситостеролът е „чудото за простата от природата”. Безусловно ви гарантира значително облекчаване до 60 дни или дори по-малко. Това е активна съставка в плодовете на сау палмето (Saw Pаlmetto). Всяка капсула Maximum Prostate съдържа 2000 пъти повече oт тази активна съставка в себе си в сравнение с капсулите сау палмето.

Бета-ситостеролът може да даде сила на състезаващите се атлети, които често страдат от имуносупресия и слаб имунен отговор по време на напрегнатите тренировки и състезания. Бета-ситостеролът не само че подкрепя имунната им система, но и увеличава лимфоцитнтата пролиферация и активността на NK-клетките. Това е особено полезно за хора, които се натоварват физически, неразположени са или се възстановяват от болест.

Бета-ситостеролът нормализира кръвната захар и нивата на инсулин при диабет от тип II, като стимулира освобождаването на инсулин в среда на нестимулиран глюкозен концентрат и задържа глюкозо-6-фосфатаза.

В черния дроб ензимът глюкозо-6-фосфатаза е основният път за превръщане на диетичните карбохидрати в кръвна захар. Глюкозо-6-фосфатаза дефосфоризира глюкозо-6-фосфат, за да произведе свободна D-глюкоза. Свободнта D-глюкоза минава в кръвта, като по този начин повишава нивата на кръвната захар. Намаляването на нивата на кръвната глюкоза чрез намаляване на глюкозо-6-фосфатазата помага за отлагането във времето на диабета, предизвикан от напредването на възрастта.

Бета-стиостеролът притежава способността на облекчава възпаления, лекува язва, повишава тоновете на плода и облекчава спазми. Притежава противовирусни, антибактериални и противогъбични агенти.

Вземете една капсула сутрин и една капсула преди лягане или според указанията на здравен специалист.Още продукти от този щанд:

Нов продукт
Грижа за простатата (Prostate Care) Organic India
FertyBiotic за мъже
Акти Сао Палмето (Akti Saw Palmetto) Life in Supplements
Сминдух (FENUGREEK) Now Foods

На вашето внимание:

Конопено-авокадено мляко

Кухня и рецепти / Напитки

Конопените семена са изключително вкусни, хранителни, полезни (омега-6 и омега-3 мастните киселини са в идеална пропорция от 3:1) и най-добре е да се приемат в сурово състояние. Белените семенцата могат да бъдат добавяни в салати, основни сурови ястия, кремове, дипове, смутита, като украса … или във вид на конопено ядково мляко. Хранителна стойност за 100 гр.: Енергийност: 2134 KJ/ 514 KCAL; Протеини: 30 g; Мазнини: 41 g; Наситени: 4 g; Омега-3...

Задушен боб на тиган

Кухня и рецепти / Основни ястия

Днес се сетих за пържения боб с наденица, който ми правеше прабаба ми на село, когато бях малък и хапвах нездравословни храни. Този боб не само, че се запържваше и препържваше, но тя готвеше на един меден тиган с калайдисано дъно - ужасно нездравословно. Както и да е. Вкусът на този иначе нездравословен оригинал е доста емблематичен и днес ми се прияде точно това. Реших да пригодя стандартната нездравословна рецепта за целите на здравословното...