"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Акти ДХЕА (Acti DHEA) Life in Supplements

21.00 лв.

Съдържание: ДХЕА (Дехидроепиандростерон) 50 mg.
Помощни вещества: пълнител - микрокристална целулоза.
Търговска марка: Life in Supplements
Разфасовка: 60 капсули
Произход: САЩ

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН

Дехидроепиандростерон (ДХЕА) е хормон, който се синтезира в надбъбречните жлези. Пикът на синтез на ДХЕА в организма е около 25-30 годишна възраст и с възрастта естествено намалява. Поради големия брой биохимични реакции, в които ДХЕА взема участие, занижените му нива се установяват в нарушение на редица и разнообразни функции в организма.

Ниските нива на ДХЕА се свързват с инсулинова резистентност и следователно със затлъстяване, сърдечно-съдови заболявания, умора, депресия, слаба имунна система, остеопороза. ДХЕА е прекурсор на половите хормони естроген и тестостерон. Ето защо ниските му нива се свързват и с понижено либидо. ДХЕА притежава и определени анти-ейдж ефекти, поради което самият хормон се нарича "хормон на младостта".

По 1 капсула дневно или по лекарско предписание.Още продукти от този щанд:

Максимум Простата (Maximum Prostate) Supplement Spot
FertyBiotic за мъже
Акти Сао Палмето (Akti Saw Palmetto) Life in Supplements
Сминдух (FENUGREEK) Now Foods

На вашето внимание:

Сурови палачинки от чиа и банан със сурово малиново сладко

Кухня и рецепти / Десерти

Никога не съм обичала традиционните палачинки. На 18 години като се запознах с разделното хранене разбрах, че това е една наистина доста вредна комбинация от бяло брашно, прясно краве мляко, олио и яйца, а като добавим и краве сирене или мармалад след това картинката се влошава още повече. Впоследствие разбрах, че суровоядците правят нещо подобно на палачинка от банан и ленено семе. Много отдавна исках да пробвам, но реших вместо ленено семе,...