"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
Нов продукт

ПрофлорЕнзим (ProflorEnzyme) Life in Supplements

42.00 лв.
Съдържание: Алфа алфа (листа, стебло), Amla Emblica officinalis екстракт (плодове), Папая сок (плодове), L. acidophilus, L. casei, L. bulgaricus, L. lactis, L. plantarum, L. Brevis, L. caucasius, L. helveticus, B. bifidus, SEBiotic® (B. coagulans), S. boulardii, Протеаза, Целулоза, Читосаназа, Peptizyme SP® Serrapeptase, (FOS) Фруктоолигозахариди - пребиотик neosuga, Фулво киселина, Йонни минерали.
Други съставки: микрокристална целулоза.
Търговска марка: Life in Supplements
Разфасовка: 60 капсули (500 mg)
Производител: AST Enzymes
Произход: САЩ


ProflorEnzyme е революционна комбинация от пробиотици, пребиотици и ензими специано комбинирани, за да се поддържа правилен баланс на чревната микрофлора, да се инхибират (поддтискат) патогенни бактерии и да се предотврати свръх разтеж на гъбични организми, предимно Кандида.

Кандида албиканс са дрожди присъщи за човешкият организъм, които съжителстват заедно с други микроорганизми. Въпреки това, под влиянието на стрес, причинен от съвременният начин на живот, хормонален дисбаланс, повишената консумация на захар, замърсителите на околната среда и фармацефтичните лекарствата включително антибиотици, орални контрацептиви, може да се разруши естественият баланс на микроорганизми в стомашно-чревния тракт. Кандида е организъм способен да се разпространява много бързо, на нови за него места и тези неблагоприятни условия на които е изложен организма спомагат за нейният свъхразтеж. Когато Кандида се закрепи здраво в стомашно-чревния тракт, може да предизвика висока чревна пропукливост и имунни нарушения.

За това и отстраняването на Кандида е логичната първа стъпка към ефективно чревно прочистване. Протеазният ензим серапептаза и ензими като целулоза и читозаназа, атакуват външната стена на клетка на Кандида дрождите, отслабват влиянието му върху чревната лигавица и намаляват тяхната жизнеспособност.

ProflorEnzyme се отличава от другите формули за пречистване на чревният тракт, по следните показатели:

- Читосаназата е уникален и мощен ензим, който спомага да се разруши хитина, който е важна част от структурата на клетъчната стена на Кандида. Целулаза повишава тази дейност, като разрушава целулозния компонент на клетъчната стена.
- SEBiotic ® е специален споро-образуващ пробиотик, който е изключително стабилен в пасивно състояние. Използвайки системата EPDS този пробиотик може да съществува в дехидратирано състояние неопределено дълго време.
- EPDS ™ системата осигурява по-големи количества от живи бактерии в чревния тракт, където те се колонизират и разпространяват. Веднъж попаднали в стомашно-чревния тракт, тези бактерии напускат спорите си, прикрепят се към чревната лигавица, и започват да развиват нови колонии от приятелски бактерии.
- Фруктоолигозахариди (FOS), в допълнение комбинацията от люцерна и папая на прах подсилват пребиотичната смес и допринасят за растежа и стабилността на пробиотиците в червата.
- Високо активните протеази, включително Пептизим-SP вид серапептаза, хидролизират гниещите хранителни вещества заседнали между чревните въси, които могат да причинят трудно храносмилане, подуване и увеличаване на токсините. Тези ензими създават по-добра чревна среда, подобряват абсорбцията, подвижността и спомагат за подобряване цялостното състояние на дебелото черво.

По 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер на празен стомах. Да се приемат 30 до 60 мин преди или 2 часа след хране с 250 мл. вода.Още продукти от този щанд:

Нов продукт
Куркумин C3 Комплекс (Curcumin C3 Complex) Life in Supplements
Нов продукт
Лакто Контрол (LactoControl) Life in Supplements
Нов продукт
ПепЕнзим (PepEnzyme) Life in Supplements
Нов продукт
Глутен Контрол (Gluten Control) Life in Supplements

На вашето внимание:

Безглутенов веган фъстъчен пай

Кухня и рецепти / Десерти

Ще останете изумени от неповторимия вкус на този фъстъчен пай, имайки предвид колко е лесен за приготвяне. Ако обичате фъстъчено масло и банани, този десерт ще ви стане любим. Без глутен, веган, Без печене, с редица здравословни качества, какво друго може да се желае от един пай от фъстъчено масло? Да ви е сладко! Краен резултат: 12 порции Общо време: 20 минути Съставки: За основата • 1 чаша овесени ядки, без глутен • 1 с.л. какао на прах • 3-4...

Печен бананов чипс

Кухня и рецепти / Десерти

Тази закуска е наистина много лесна за приготвяне, като единственото, което включва е рязане, намазване, поръсване и печене (и разбира се, вкусно похапване след това). Повярвайте, няма да ви се иска да спирате с похапването. Освен като закуска, която да задоволи вкуса ви за сладко, може да добавите чипса в киселото мляко, овесените ядки и зърнена закуска по всяко време на деня. Готови ли сте да приготвите тази лесна и сладка закуска? Запишете си трите...

Сурови палачинки от чиа и банан със сурово малиново сладко

Кухня и рецепти / Десерти

Никога не съм обичала традиционните палачинки. На 18 години като се запознах с разделното хранене разбрах, че това е една наистина доста вредна комбинация от бяло брашно, прясно краве мляко, олио и яйца, а като добавим и краве сирене или мармалад след това картинката се влошава още повече. Впоследствие разбрах, че суровоядците правят нещо подобно на палачинка от банан и ленено семе. Много отдавна исках да пробвам, но реших вместо ленено семе,...