"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Про10Биотик (Pro10Biotics) Life in Supplements

38.00 лв.

Съдържание: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus.
Други съставки: пребиотици - фруктоолигозахариди, оризов малтодекдтрин, растителен магнезиев стеарат.
Търговска марка: Life in Supplements
Разфасовка: 60 капсули (500 mg)
Производител: UAS Laboratories
Произход: САЩ

Има множество пробиотични формули комбинация от най- различни бактериални щамове. Сред които най- често срещан е Lactobacillus acidophilus. Разбира се, не всички пробиотици са еднакви по съдържание и не всички пробиотични формули се произвеждат по оптимален начин, за да предоставят най- добрите възможни ползи.

Правилно формулирания и висококачествен пробиотик:

- Подпомага храносмилането и по специално асимилирането на трудно смилаеми храни, към които повечето индивиди са чувствителни.
- Увеличава синтезирането на витамини от B групата и да подобравя усвояването на калций.
- Спомага за поддържане на здравословен баланс на чревната микрофлора.
- (При жените) Повишава вагиналното здраве.
- Поддържа цялостната имунна функция.

Най-подходящото време за прием на пробиотик e преди закуска с чаша чиста вода. Изчакайте поне 10-15 минути след приема на пробиотик и преди приема на храна, защото освободената стомашната киселина която ще се освободи, за да обработи постъпилата храна може да въздейства върху „ползотворните” бактерии (средно на 5% - 10% от тях). Добре е да се избягва прием до 3 часа след прием на антибиотици.

Един от ключовите елементи във формулата на пробиотичната добавка, както вече споменахме, е че трябва да съдържа ефективни бактериални щамове. Това както може да предположите е един много сложен въпрос.

Този щам се отличава с особеността, че е един от малкото бактериални видове доказал своята ефективност, като елемент от пробиотична формула.

Препоръчителна доза за дневен прием: 2 капсули на ден, преди хранене, за предпочитане сутрин.
Препоръчителна доза за деца: 1 капсула дневно.Още продукти от този щанд:

Препоръчван продукт
Хеликобактер (Helicobacter) ProViotic 10 растителни таблетки
Пробиотик и инулин (AC Zymes Plus) CaliVita
Комбуча и Пчелен прашец (Kombucha & Bee Pollen)
Алкамин Лимон (Alkamin Lemon)

На вашето внимание:

Сурови палачинки от чиа и банан със сурово малиново сладко

Кухня и рецепти / Десерти

Никога не съм обичала традиционните палачинки. На 18 години като се запознах с разделното хранене разбрах, че това е една наистина доста вредна комбинация от бяло брашно, прясно краве мляко, олио и яйца, а като добавим и краве сирене или мармалад след това картинката се влошава още повече. Впоследствие разбрах, че суровоядците правят нещо подобно на палачинка от банан и ленено семе. Много отдавна исках да пробвам, но реших вместо ленено семе,...