"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Куркумин C3 Комплекс (Curcumin C3 Complex) Life in Supplements

25.00 лв.

Съдържание: Curcumin C3Complex® (Сух екстракт от корен на куркума, стандартизиран до 95 % от общо всички куркуминоиди) 270 mg.
Търговска марка: Life in Supplements
Разфасовка: 60 капсули (270 mg)
Производител: Sabinsa Corporation
Произход: Германия

Curcumin C3 Complex® е получен от изсушен корен на куркума (Curcuma longa) и е стандартизиран за минимум 95% куркуминоиди.

Наименованието Curcumin C3 Complex® идва от трите основни активни вещества, вложени в продукта – куркумин, деметоксикуркумин (DMC) и бисдеметоксикуркумин (BDMC), които заедно са известни под името куркуминоиди.

Curcumin C3 Complex® е патентована и клинично изпитана комбинация от трите куркуминоида. Куркуминът в състава на продукта е 70-80%.

В Индия коренът от куркума (Curcuma longa) се използва традиционно за подправка, като хранителен консервант и оцветяващ агент. Куркумата се използва от векове в аюрведическата медицина. Има подробно документиран и доказан благоприятен ефект върху функциите на респираторната система. Подпомага храносмилателните процеси и благоприятно повлиява върху състоянието на опорно-двигателния апарат.

Мощен антиоксидантен и детоксикиращ ефект, защитава от вредните свободни радикали. Подобряване имунологичната способност на организма, ограничава и възпрепятства развитието на туморни клетки. Силно противовъзпалително действие. Подобрява чернодробните функции.

Метаболитното възпаление е като пожар, вътре във вас, който бавно руши здравето ви. Заради множество стресови фактори - лошото хранене, заседналия начин на живот, вредните вещества от околната среда и ежедневния стрес - много хора са засегнати, без дори да подозират. Възпалението е често срещан сериозен проблем, изменящ химията на организма, който може да предизвика бъдещи здравословни проблеми.

От 1 до 3 капсули дневно, за предпочитане по време на хранене.

Curcumin C3 Complex® е носител на Наградата на Nutrition Business Journal (NBJ) за продукт с високи качества и за научно постижение.Още продукти от този щанд:

Препоръчван продукт
Хеликобактер (Helicobacter) ProViotic 10 растителни таблетки
Пробиотик и инулин (AC Zymes Plus) CaliVita
Комбуча и Пчелен прашец (Kombucha & Bee Pollen)
Алкамин Лимон (Alkamin Lemon)

На вашето внимание:

Сурови палачинки от чиа и банан със сурово малиново сладко

Кухня и рецепти / Десерти

Никога не съм обичала традиционните палачинки. На 18 години като се запознах с разделното хранене разбрах, че това е една наистина доста вредна комбинация от бяло брашно, прясно краве мляко, олио и яйца, а като добавим и краве сирене или мармалад след това картинката се влошава още повече. Впоследствие разбрах, че суровоядците правят нещо подобно на палачинка от банан и ленено семе. Много отдавна исках да пробвам, но реших вместо ленено семе,...