"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
Препоръчван продукт

Аква Пектин (Aqua Pectin) Professional 330 мл.

3.39 лв.
Съдържание: вода (90%), фруктозо-глюкозов сироп, ябълков пектин 1% (3 гр.), aнтиоксидант (аскорбинова киселина), регулатори на киселинността (ябълчна киселина, винена киселина и лимонена киселина), консерванти (натриев бензоат, калиев сорбат), естествени ароматизанти (ябълка и малина).
Търговска марка: Aqua Pectin
Разфасовка: 330 мл.
Произход: България


Професионалната серия на „Аква Пектин“ е специално разработена за хора изложени на градски, професионални, индустриални, радиоактивни и др. замърсявания, както и при химиотерапия, лъчетерапия и при продължителен прием на медикаменти. Течната форма на продукта има мощен профилактичен ефект при извличането на тежки метали от организма и осигурява максимално усвояване на ябълковият пектин.

Използван е специално разработен бленд с малка част ниско и голяма част високо-естерифициран ябълков пектин, с акцент към извличане на отрови от човешкият организъм. Продуктът не изиксва приемането на допълнителни хранителни добавки при употребата му.

Указания за употреба: Съдържанието на бутилката се изпива на гладно или се разделя на три равни части преди хранене дневно.

Условия на съхранение: да се съхранява на сухи и проветриви места, при температура от 8 до 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Препоръчителна дневна доза: 330 мл. (една бутилка дневно). Да не се използва, като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.Още продукти от този щанд:

Нов продукт
Холестерол Контрол (Cholesterol Control) Life in Supplements
Нов продукт
Метабол Контрол (Metabol Control) Life in Supplements
Нов продукт
Липофер С (Lipofer C) Life in Supplements
Нов продукт
Бетаин Комплекс (BetainComplex) Life in Supplements

На вашето внимание:

Домашен йогурт

Кухня и рецепти / Десерти

Един от най-ценните и прочистващи продукти, които имаме в България, това е хубавото българско кисело мляко. То е неповторимо и нито един йогурт в света не го наподобява. За всички почитатели на киселото мляко и всички желаещи да си направят лек и пречистващ десерт, предлагам една лека и приятна рецепта. Необходими продукти: • 1 кофичка Био кисело мляко; • 2 с.л. ябълков пектин; • Био мед на вкус; • 1 портокал; • ½ пакетче Био ванилия. Надупчете...