"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
Препоръчван продукт

Аква Пектин (Aqua Pectin) D-Tox Filter 330 мл.

3.39 лв.
Съдържание: вода (90%), фруктозо-глюкозов сироп, ябълков пектин 1% (3 гр.), aнтиоксидант (аскорбинова киселина), регулатори на киселинността (ябълчна киселина, винена киселина и лимонена киселина), консерванти (натриев бензоат, калиев сорбат), естествени ароматизанти (ябълка и малина).
Търговска марка: Aqua Pectin
Разфасовка: 330 мл.
Произход: България


Аква Пектин ДЕТОКС ФИЛТЪР е направен от концентрирани ябълкови фибри, по-известни като ябълков пектин. Това е първият течен ябълков пектин, произведен чрез модерен, високо-технологичен процес в България, тестван и доказан многократно. Продукт с изключително приятен вкус на сочна, прясно разрязана зелена ябълка, с изразен благотворен ефект върху организма.

Препоръчва се при нарушена функция на стомашно-чревния тракт, завишени нива на лош (LDL) холестерол и триглицериди, при прекомерна употреба на вредни храни и напитки, при тютюнопушене и хроничен стрес. Течната форма на продукта има мощен профилактичен и детоксикиращ ефект и осигурява максимално усвояване от организма. Използван е изцяло високо-естерифициран ябълков пектин, с приоритет към осигуряване на генерална детоксикация на човешкият организъм. Продуктът няма никакви странични ефекти и не изиксва приемането на допълнителни хранителни добавки при употребата.

Указания за употреба: Съдържанието на бутилката се изпива на гладно или се разделя на три равни части преди хранене дневно.

Условия на съхранение: да се съхранява на сухи и проветриви места, при температура от 8 до 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Препоръчителна дневна доза: 330 мл. (една бутилка дневно). Да не се използва, като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.Още продукти от този щанд:

Нов продукт
Холестерол Контрол (Cholesterol Control) Life in Supplements
Нов продукт
Метабол Контрол (Metabol Control) Life in Supplements
Нов продукт
Липофер С (Lipofer C) Life in Supplements
Нов продукт
Бетаин Комплекс (BetainComplex) Life in Supplements

На вашето внимание:

Домашен йогурт

Кухня и рецепти / Десерти

Един от най-ценните и прочистващи продукти, които имаме в България, това е хубавото българско кисело мляко. То е неповторимо и нито един йогурт в света не го наподобява. За всички почитатели на киселото мляко и всички желаещи да си направят лек и пречистващ десерт, предлагам една лека и приятна рецепта. Необходими продукти: • 1 кофичка Био кисело мляко; • 2 с.л. ябълков пектин; • Био мед на вкус; • 1 портокал; • ½ пакетче Био ванилия. Надупчете...